Teater "Ett Dockhem" | Visit Hultsfred
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Teater ”Ett Dockhem”

27 mars, 2018 - 19:00

Henrik Ibsen ville att teater skulle vara ungefär som det verkliga livet, skådespelarna skulle agera som riktiga människor och scenen skulle likna ett verkligt hem.

Ibsens föreställning Ett Dockhem är en av de mest spelade pjäserna på alla stora teaterscener runt om i världen. Men hur skulle Ett Dockhem se ut om vi spelade den i sann Ibsenanda – i ett privat hem där helt vanliga människor bor?

Med en unik uppsättning av Henrik Ibsens världsberömda äktenskapsdrama kommer våra tre skådespelare hem till ett privat hem, tillsammans med en publik på upp till 30 personer. Idén är framtagen av danska Fix & Foxy och har tidigare spelats i Oslo, London och Köpenhamn. Det är ett relationsdrama som tar avstamp i vad som finns runtomkring, publiken kommer nära skådespelarna och vi får chans att möta vår publik på ett helt nytt sätt.

VIKTIGT NÄR DU KÖPER BILJETTER:

Eftersom vi spelar i privata hem är varje föreställning unik och dess förutsättningar varierar. I sann Ibsenanda vill vi göra föreställningen så autentisk som möjligt – i riktiga hem där riktiga människor bor. Inga förberedelser för varken publik eller skådespelare då spelplatsen är hemlig långt in i det sista.

• På varje event står endast ort samt att föreställningen spelas ett visst datum. Den exakta adressen skickas ut till köparen 4 timmar innan föreställning via sms och/eller e-post. Det är därför viktigt att ALLTID ange mobilnummer och e-postadress vid bokning.
• Vid en bokning till fler personer är det köparens ansvar att meddela sitt sällskap vilken adressen är.
• Endast förköp – det är inte möjligt att köpa biljett på plats. Med hänsyn till värdarna lämnar vi ut exakt adress först efter köp.
• Föreställningen är ca 80 minuter utan paus.
• Fotografering är förbjudet både före, under och efter spel eftersom vi rör oss i en privat miljö.
• Kontakta Byteatern vid eventuella frågor (0480-49 69 40).

FÖRKÖP: Kalmar Turistcenter 0480-41 77 00

Detaljer

Datum:
27 mars, 2018
Tid:
19:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Byteatern
Telefon:
0480-49 69 40
E-post:
info@byteatern.se
Webbplats:
http://byteatern.se

Plats

Målilla
Målilla, Kalmar län 570 82 Sverige + Google Map