Virserums Konsthall | Visit Hultsfred
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Virserums Konsthall

16 april 2019

TRÄ 2019

TRÄ är mer än bara trä på Virserums Konsthall det är om hållbarhet, landsbygd och om en framtid för oss alla. Samhället står inför strukturella förändringar, det kan inte vara någon tvekan längre. TRÄ 2019 är en väv av forskning och konst som kan hjälpa dig och mig att fundera kring hur vi formar ett framtida hållbart samhälle.

Bland annat visas Lisa Fjellmans arbete Den rosa tråden landsbygdens kvinnliga berättelse och Vibeke Mathiesens Log Lady med fotografier på träts utmanande och lockande anspråkslöshet. Tillsammans med konsten belyser utställningen träarkitektur och viktig forskning kring pollinatörer och hållbar samhällsutveckling.

I skogens dunkel

3/2 – 1/12

Verk av Marie Eklund, Birgitta Godlund, Erik Olof Gärdegård, Inga Hjohlman, Ulf Jansson, Cecilia Levy, Ian Newbery, Carsten Nilsson, Mikael Nilsson, Anastasia Polutko, Sam Stigsson och Jögge Sundqvist. Illustrationer av Emma Jansson och lampor i glas av Anna-Linda Gabriel.
—————————————————————————————-

FAGERHULT

 

Bilder av Sverige av Kristian Bengtsson och Johan Wirfält

3/2 – 16/6

Enligt Lantmäteriet finns det 89 stycken Fagerhult i Sverige, från Skåne i söder till Västerbotten i norr. Vilka bor där? Vad pratar de om? Vad tänker de om framtiden? Vilka är de och vem vill de vara?
——————————————————————————————

FRIYTAN presenterar

Bo Lundwall och  Annika Mikkonen

3/2 – 23/6

Det är med en enorm detaljrikedom som Bo Lundwall porträtterar djurens värld. Hans verk tar betraktaren in i deras naturliga miljö såväl utanför husknuten som på savannen.

Annika Mikkonen har med flödig akvarell fångat vinterns nakna björkstammar. Det är naturens gråa och bruna färgtoner som utforskats med lätta penseldrag.

—————————————————————————————-

Öppettider

Tisdag-Söndag 12.00-17.00

Entré

Vuxen 100 kr.
Upp till 18 år gratis tillsammans med vuxen.

Detaljer

Datum:
16 april 2019
Evenemang Kategori:

Arrangör

Virserums Konsthall
Telefon:
0495-315 06
E-post:
info@virserumskonsthall.com
Webbplats:
http://www.virserumskonsthall.com

Plats

Virserums Konsthall
Kyrkogatan 36
Virserum, Kalmar län 570 80 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0495-315 06
Webbplats:
http://www.virserumskonsthall.com