Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Dylan Earl (us) + Steso Songs spelar på Hotell Hulingen

7 augusti, 2018,20:00

Dylan Earl´s solokarriär startade år 2014 med EP:n ”Blessing in Disguise” producerad av självaste Daniel Romano. Han släppte sedan ”New Country To Be” som är lika mycket hans musikaliska hjärteblod som ett utropstecken. Urvattningen av den Amerikanska countryn med artister som massproduceras under fabriksliknande omständigheter, `bro – country`och pop-country, är ett hot mot den amerikanska countryns själ och tradition, enligt Dylan Earl.

Musiken är värmande old school country, med mycket känsla inspirerad av artister som George Jones, Merle Haggard och Dolly Parton. Under tiden som två av hans favoritartister är Drive By Truckers och kanske lite oväntat Thin Lizzy.

Steso Songs, även kallad Hultsfreds popdrottning, släppte nyligen sitt andra album ”34”.
– Skivan handlar ganska mycket om att bo här. Jag har hakat upp mig på Riksväg 34, som är vägen som går förbi Hultsfred. Den har tagit mig bort härifrån och tillbaka igen. På något sätt är den vägen temat för skivan.

Med pianopopmelodier och en väldigt fin röst tar albumet ”34” dig genom Steso Songs vackra melodier och mörka, personliga texter.

Välkomna!

På scen 20:00

Fri entré

I puben

Detaljer

Datum:
7 augusti, 2018
Tid:
20:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

Hotell Hulingen
Telefon:
0495-121 50
E-post:
info@hotellhulingen.se
Webbplats:
http://www.hotellhulingen.se/

Plats

Hotell Hulingen
Oskarsgatan 41
Hultsfred, Kalmar län 577 30 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0495-121 50
Webbplats:
http://www.hotellhulingen.se/