Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hur skapar vi framgångsrika evenemang?

2 oktober, 2018,18:30 - 21:30

Ordnar du skördefest, julmarknad, musikfest, pubkvällar, idrottsevenemang, hembygdsdagar eller bara intresserad av att det händer något där du bor?

– hur når vi fler ideella krafter, hur kan vi bli bättre på marknadsföring och vad innebär ett ”bra” och hållbart evenemang?

Välkommen till en inspirationsträff där vi utbyter erfarenheter kring att arrangera evenemang, möjligheter till nya kunskaper, nätverkande och samarbeten med andra arrangörer.

Datum: tisdag 2 oktober kl 18.30–21.30. Fika och mingel från klockan 18.
Plats: Bolaget Hembygdsförening, Virserums kultur- och föreningscentrum, Kyrkogatan 34, 570 80 Virserum, (vägbeskrivning: www.bolagetvirserum.se) Målgrupp: Turismföretagare i Hultsfreds kommun, arrangörer av evenemang och aktiviteter i föreningar och företag, ideella krafter som är engagerade i utveckling av sin bygd eller destinationen,.
Ur innehållet:

  • ”Hur marknadsför vi våra evenemang?” Marika Karlstad, (företaget Jailbreak Oskarshamn, informatör på festivalen Latitud 57) ger sina bästa tips på marknadsföring i både traditionella och sociala medier.
  • Bolaget Hembygdsförening i Virserum presenterar sin verksamhet.
  • Gruppdiskussioner med utbyte av tips och idéer kring marknadsföring av evenemang, hur får vi fler ideella krafter att ställa upp, hur kan vi jobba med hållbara evenemang, ökad samverkan i evenemangsutveckling.
  • Jenni Leppelt och Malin Albertsson, Hultsfreds kommun – utvärdering av sommarens turistsäsong. Statistik, synpunkter och andra inlägg. Vi vill gärna veta hur ni har haft det under sommaren.

Deltagandet är kostnadsfritt men för att beräkna fika vill vi gärna ha din anmälan senast 30/9 till cathrine@alhembygd.se eller via 072-236 16 06.

Detaljer

Datum:
2 oktober, 2018
Tid:
18:30 - 21:30
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Astrid Lindgrens Hembygd
Telefon:
072- 236 16 06
E-post:
info@alhembygd.se
Webbplats:
http://www.astridlindgrenshembygd.se

Plats

Bolaget Virserum
Kyrkogatan 34
Virserum, Kalmar län 570 80 Sverige
+ Google Map
Telefon:
076-047 4782
Webbplats:
http://www.bolagetvirserum.se