There’s music in the air!

Behöver du underhållning till ditt evenemang? Här hittar du artister som är verksamma i vår kommun.

Ardiana Gimolli
Ardiana Gimolli
Ardiana Gimolli är en 20-årig soul/Rnb artist. År 2020 gjorde hon debut med singeln “Want that lovin” en house/disco track. Ardiana vill sprida ett starkt budskap med sina låtar och älskar att beröra publiken med sin musik.
Per-Melkerz
Per-Melkerz
Ett par glada grabbar som verkligen bjuder på sig själva. Duon består av Per Solberg på fiol och sång, Melker Djurstedt på gitarr och sång. Musiken är väldigt varierande men det irländska stuket lyser igenom i en härlig kombination med spelglädje som gör det glatt och medryckande! ”En ska ha wolit när en speler!” ”Typ” av musik: Covers på olika genres, irländsk folkmusik.
Micke Lång
Micke Lång
Trubadur, sångare och entertainer. Spelar allt överallt & i alla lägen & olägenheter. Spelar alla hits du vill höra innan du hunnit önska dem
Steso Songs
Steso Songs
Steso songs är ett artistnamn för Karolina Stenström, född 30 maj 1983 i Hultsfreds församling, en svensk låtskrivare, sångerska och pianist. Hon har även duon Psykakuten tillsammans med Henrik Svensson. Tidigare har hon spelat i bandet Alien She.
Lifvens
Lifvens
Lifvens som tagit sitt namn efter en stortjuv på 1800-talet fyllde 2018 25 år & de fortsätter resan i samma takt. Olycklig & lycklig kärlek, öl, mjölk, kanalgrävning och fågelskådning är några av alla de livsnödvändiga saker som behandlas i låtarna. Numera är Lifvens ett lite äldre pojkband som fortfarande spelar med samma drivkraft som drog igång det hela, spelglädjen och härjet från publiken. 5 fullängds-cd och ett antal singlar har de gett ut under åren. Musiken kör som ett trimmat ånglok genom svensk, irländsk, och amerikansk folkmusik. Allt framfört med en småländsk underton med lokal anknytning.
Vena Musikkår
Vena Musikkår
Vena Musikkår är en kår som spelar frisk och glad musik med både kyrklig och modern repertoar. Musikkåren startade 1938 och har i dagsläget ca 25 Medlemmar.
Hultsfreds Kontrollslakteri
Hultsfreds Kontrollslakteri
Bandet startade 2019 och består av Karolina Stenström (Steso Songs) och Ville Pettersson (Pollux). Första singeln ”H-JÄRNAN” släpptes 19 juli förra året och har följts upp av flera spännande låtar. Soundet är lite piano och elgitarr.
Johanna Wright
Johanna Wright
Johanna är singer/songwriter som med gitarr eller piano framför såväl sina egna låtar som covers. Johanna har 25 års erfarenhet från uppträdanden på små som stora scener & i skilda sammanhang. Johanna skriver musik med betoning på countryrock och vad det gäller covers spelas det som är gångbart med en gitarr och en stark röst. Gärna 60-tal eller musik med några år på nacken. Country och rockinspirerade låtar är favoriterna. Kan bistå med batteridriven musikanläggning.
Annika Stagård
Annika Stagård
Tar gärna med sig gitarren och spelar & sjunger både vid högtid, fest och andra tillfällen. Antingen solo eller i samarbete med andra musiker. På sin hemsida finns lyssningsexempel och lite mer information om vad Annika kan bidra med. Spelar visor, schlager och mycket mer.
Wison
Wison
Countrypop duo från Göteborg som numer är verksamma i Hultsfred. De har spelat tillsammans sen 2016. Texterna som lyfter ämnen som orättvisor och sorg men också kärlek och vänskap är tonsatta med melankoliska countryharmonier. Wison består av Pierre Nilsson på slagverk och Julia Wiel på sång och gitarr.
Dolly Dots
Dolly Dots
Dolly Dots består av Millan Holmberg, Sandra Näslund och Marlene Karlström. Tre solosångerskor som slogs ihop vid ett evenemang och har fortsatt och bildat en sångtrio. Sjunger 50/60 tals covers där de sjunger 3-stämmigt.
Bert Olausson
Bert Olausson
Basist som spelat början av 1960-talet, bland annat 25 år i Lifvens. Kan spela väldigt blandat, i stort sett det mesta.
Musikskolan
Musikskolan
Vill att alla ska ha möjlighet att delta i ett bra och utvecklande musikliv både som amatör och proffs. De vill också se till att de som har en musikbegåvning får bästa förutsättningar för ett framtida musikyrke. Kan framträda i olika konstellationer och med väldigt blandad musik.