Laddar Evenemang
Detta evenemang har redan ägt rum.

Springbreak Hultsfred är årets höjdpunkt för många ungdomar i Hultsfred, Vimmerby, Vetlanda, Oskarshamn, Västervik ja i hela nordöstra Småland. Varje år fylls Metropol i Hultsfred av partysugna ungdomar som festar loss med UV färger och Glowsticks. Artister o Dj’s i årets upplaga är inga mindre än Nause, Rebuz och Project Hardstyle med Ezenia. Så missa inte årets grymma upplaga av Springbreak Hultsfred 2019!

Nause
Nause är en svensk DJ-, electro- och houseduo bestående av barndomsvännerna Jacob Criborn och Leonard Scheja. Duon slog igenom 2011 med låten ”Made of” som tagit nomineringar i både Grammis och P3 Guld samt dundrat sig igenom dansgolven i sverige och världen.

2016 tog duon offensivt över musikutrymmet med singeln ”Dynamite” som hängde flera veckor på radiotopplistan samt Spotifys topplistor, där låten hittils streamats över 110 miljoner gånger. I slutet av samma år låg den dessutom topp 20 på både Billboard US Hot Dance/Electronic Songs och Club Chart UK.

Rebuz
Springbreak Hultsfreds egna Dj’s. Anton & Jesper har spelar flest gånger av alla Dj’s och har varje år visat att de hör hemma på Springbreak Hultsfreds dansgolv. De lovar ett högt tak och astajta beats till rytmen av ny och gammal dansmusik.

Project Hardstyle med Ezenia
Ezenia är en hardstyle-producer som släppt uppemot 100 låtar och nyligen bytt skivbolag. Bakom namnet finns Vimmerbykillen Thomas Lundgren som under flera år skapat Hardstylemusik för en kräsen hardstylepublik. Med runt 25 000:- lyssnare/månad på Spotify vill vi ge Ezenia chansen att skapa ett eget dansgolv med hårdpumpande Hardstyledunk mellan 23.00 och 01.00