fbpx
Älg i regn av Emma Jansson
Alkärrets naturreservat
Pussel av Emma Jansson

Fotograf och konstnär Emma Jansson: Jag heter heter Emma Jansson. Jag bor på en gård utanför Hultsfred i Småland tillsammans med min sambo och våra jakthundar. Sedan ett par år tillbaka spenderar jag även ett par veckor om året vid kanten av Vindelfjällens naturreservat. Skogarna och ensamheten inspirerar till teckningar. Kameran används flitigt bland lavskrikor och granar.

Skogen och landsbygden är en viktig del av min verksamhet och mitt liv. Jag ritar, fotar och illustrerar skogen och dess invånare. Under åren har min specialitet blivit företagare på landsbygden. I mitt kundregister finns allt från privatpersoner och skogsbolag till hästföretagare och lokala matproducenter.

Ritat och målat har jag gjort i hela mitt liv - fotat har jag gjort helhjärtat sedan 2002.

2013 startade jag upp min webshop där jag säljer allt från vykort och brickor med egen design.

2018 släpps böckerna "Vems spår?" och "Vems bajs?" på Triumf förlag. Författare till böckerna är Sarah Watson. 2019 släpps böckerna "Mina första fåglar" och "Mina första fiskar" på Triumf förlag. I dessa två böcker är jag både författare och illustratör.

2020 blir fokuset i företaget mer inriktat på bokproduktion samt varumärket eplaros.

Dela

Recensioner

Alla konst & hantverk
2021-07-02T09:38:01+02:00
Till toppen