fbpx
vattnet scaled
Alkärrets naturreservat
Hesjönrunt2

En slinga som delvis går utmed sjön. Det finns två soffbord med tak vid MOK-stugan, badplats och omklädningsrum och grillplats vid gamla badbryggan. Grillplats, vindskyddet, toaletter, grillplats och soffbord vid Hesjöns badplats. En lagom tur på ca 6 km runt Hesjön.

Tack vare allemansrätten kan alla röra sig fritt i den svenska naturen. Läs mer om allemansrätten på naturvårdsverkets hemsida

  • Bra saker att ha med sig på en dagstur kan vara vatten, plåster, karta, mobil, extra tröja lager på lager och strumpor.
  • Hundar får inte vara lösa i naturen under tiden 1 mars – 20 augusti.
  • Älgjakten pågår i mitten av oktober.
  • Ta med dig påse till skräp & matrester
  • Informera dig om eventuellt gällande eldningsförbud. I normala fall får du göra upp eld men elda inte på klippor eller stenar och släck elden ordentligt.

Det finns 2 st soffbord med tak vid MOK-stugan, badplats och omklädningsrum och grillplats vid gamla badbryggan. Grillplats, vindskyddet, toaletter, grillplats och soffbord vid Hesjöns badplats.sittvindskydd och grillplatser.

Dela

Recensioner

5/5 för 6 månader sedan

Om man följer den gula markeringen o gå runt precis nere vid vattnet så är den runda helt underbart vackert att gå. Men när vi följde den orange markeringen som går runt hela sjön. Så så vi inte sjön knappt någonting tyvärr. Så den rundan var inte lika fin men den var längre.

5/5 för 11 månader sedan

Underbar runda i naturen, mysiga och fräscha ställen att vila/fika på.

4/5 för ett år sedan

Mycket trevlig och naturskön vandringsled. Gåvänlig. Bra pausställen. Fin utsikt från MOK-stugan. Kommer åter. Rekommenderas. 😊

5/5 för ett år sedan

Lagom lång promenad för avkopplande en två timmar. Rekommenderas. Jag ska upprepa detta, förhoppningsvis flera gånger!

3/5 för ett år sedan

Helt ok, sträckan utmed riksväg 34 är lite tråkig, sen blir den bättre.

Karta

Alla vandringsleder

Alla vandringsleder
2022-02-18T10:18:37+01:00
Till toppen