#ngakakkocak

Iki Hultsfredshemester!
Turis, kotamadya lan warga bebarengan nggawe "Hultsfredshemester".
Sampeyan minangka warga duwe kesempatan kanggo menang
1000 bengi ing hotel, hostel, berkemah lan pondok kanggo sampeyan utawa menehi wong sing dikasihi!

Rasakake kotamadya Hultsfred sing apik ing omah, ing omah lan toko Hultsfred karo ❤️
- gofika utawa panganan kanggo mangan ing salah sawijining restoran lan kafe kutha.

Ngurus lan ngomah kanthi jarak lan ati-ati.

#hultsfredshemester # dusynsochhörsihultsfred

#ngakakkocak

accommodation

Saingan luwih saka 1000 bengi ing hotel,
hostel, situs kemah
lan ing pondhok!

Kabeh akomodasi

#ngakakkocak

Warung lan nedha bengi

Entuk gofika utawa panganan.
Dhukungan lokal kita
industri perhotelan sajrone
Hultsfredshemester!

Kabeh kopi lan eateries

Inspiration

Goleki tips petualangan lan pengalaman

Acara

Aja kantun apa-apa sing kedadeyan ing kotamadya Hultsfred.

Tip mlaku ing Hotel Dacke

Hotel Dacke Nya Torget, Virserum

Tip mlaku ing alun-alun anyar ing Hotell Dacke Virserum. Nggawa kranjang kopi lan pulpen dhewe! Info Inger 073-802 69 13

ambalan

Mlaku basa

Perpustakaan Hultsfred Västra Långgatan 46, Hultsfred

Mlaku ing Hultsfred lan nganggo basa Swedia! Rebo 13.00-14.30 1 September Patung ing njaba Lindblomsskolan 15 September Gamla bibliotek 29 September Musikparken i centrum 13 Oktober Toko Arab 27 Oktober Hultfreds

free
ambalan

Boule karo PRO

Boulehallen Norra oskarsgatan 107, Hultsfred

Kita main boule ing aula boule ing Oskarsgatan ing Hultsfred, Kabeh wong welcome! Nggawa kranjang kopi dhewe. Wong sing ngubungi: Bengt Nilsson 070-935 02 56

ambalan

Gantung ing alkitab

Perpustakaan Hultsfred Västra Långgatan 46, Hultsfred

Workshop kanggo anak antarane 6-12 taun. Pra-registrasi dibutuhake, hubungi perpustakaan Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi wae! biblioteket@hultsfred.se, 0495-240088

free
ambalan

Bio Hultsfred - Wedding, panguburan lan baptis

Valhall Stora Torget 2, Hultsfred

IN KAHWIN, FUNERAL lan BAPTISME - FILEM kita ngetutake kulawarga Öhrn lan Seger lan nggawa kita liwat musim gugur lan musim salju nalika tindak menyang perayaan Natal lan ing Taun Anyar sing

Kabeh acara

Temokake

Museum sing nyenengake, kegiyatan sing ramah kulawarga, pemandangan sing apik lan alam sing apik. Temokake kabeh Hultsfred!

  • Udakara enem kilometer sisih kidul-wetane Vena minangka papan mandhi sing apik kanthi area ijo sing apik kanggo kegiyatan. Uga ana kamar ganti, area barbecue, toilet garing, ayunan lan

  • Gereja Hultsfred, kutha paling gedhe ing kotamadya, sejatine duwe greja paling enom. Rencana mbangun greja ing Hultsfred wis ana sawetara wektu lan ing taun 1921 digawe

  • Melsjön minangka tlaga cethek cilik lan banyune minangka tambahan saka Gårdvedaån. Dununge ana ing sisih lor Lake Flaten ing sisih kulon Målilla lan

  • Alas ajaib nyata karo pinus lawas sing ana ing sacedhake watu sing ditutupi lichens. Cagar alam Björnnäset dununge ana ing dharatan ing Åkebosjön. Cadangan iki dununge

  • Jalur kasebut diwiwiti ing kebon Kalvkätte, sing dadi fasilitas sing apik banget ing dalan metu saka dalan gedhe 23 menyang tengah Hultfred. Sijine mobil kasebut

  • Virserumssjön minangka tlaga sing jero lan kurang gizi sing cedhak karo komunitas Virserum. Tlaga lan deso apik banget lan akeh sing bisa ditawakake turis babagan mancing olahraga,

  • Ing tengah alas Småland ana komunitas cilik Virserum kanthi galeri seni gedhe. Kanthi luas pameran 1600 sqm, seni kontemporer ditampilake ing pameran

  • Sauna & kolam panas Hammarsjön. Yen sampeyan pengin ngrasakake spesial, sampeyan kudu nyoba SPA alam Hammarsjön kanthi sauna lan bak panas. Ing kene lagi kobong kayu lan

  • … .. Aku luwih seneng nglukis lan nggambar kanthi nyata ing ngendi wae aku. Annika lair lan gedhe ing Vagnhärad, Södermanland lan meh 30 taun

Acara

Mangan & ngombe

accommodation

Kagiyatan

Objek wisata

Blanja

Wawasan & kegiyatan

Kagum ing lingkungan sejarah, seni & kerajinan, margasatwa, alam sing endah lan liya-liyane. Ana akeh kegiatan lan obyek wisata ing kene, akeh sing mbukak kabeh taun!

  • Rasakake krasa nunggang bis klasik kuning oranye sing umur 50an antara Virserum lan Åseda. Rasakake lingkungan nostalgia lan kopi kanthi pitung

  • IMG 20200627 110325 skala klambi bersepeda kulawarga

    Dressage siklus ing trek sempit Virserum menyang Åseda. Ing sakiwa tengene stasiun Virserum, ana lingkungan nostalgia sing nawakake lelungan mbiyen. Pangiriman klamben ing jendela tiket, pra-pesenan

  • Toko kasebut cedhak karo Hotell Dacke ing Virserum. Produk lokal lan regional. Kerajinan, kerajinan tangan, bentuk lan desain. Kayu, tekstil, keramik, wol, kaca lan liya-liyane

  • Granit bola minangka watu sing wis padhet ing jerone jero banjur tekan permukaan nalika lipatan ing kerak bumi. Slättemossa mung dununge

  • Golf golf (ing Swedia uga diarani frisbee golf) minangka olahraga sing dimainake karo disk (frisbee). Tujuane yaiku muter kursus wiwit wiwitan nganti pungkasan

Kabeh pandelengan & kegiatan
Jembatan sing nyebrang kali
Ndeleng kabeh situs siram
Wong sing santai ing bangku ing gunung ing jejere sendhang
Deleng kabeh jalur hiking
Gambar pekarangan mbukak ijo-ijo mbukak ing jejere loro wit lan alas ing mburi.
Deleng kabeh kemah & kemah alam
Lumbung ing taman lokal
Deleng kabeh omah wisma

Mangan & ngombe

Nedha bengi sing luwih apik kanggo dirayakake, nedha awan ing kutha utawa sore sing apik karo kanca-kanca. Ana sing cocog kanggo kabeh rasa lan acara.

  • Emåbaren minangka restoran lan pizzeria. Masak ing omah digawe ing kene kanggo mangan awan 1100-1400. Minangka alternatif kanggo sajian saiki, ana pizza, salad utawa kebab.

  • Hotel sing dikelola kulawarga iki mung 50 meter saka Stasiun Kereta Hultsfred ing Småland. Saka hotel sampeyan ndeleng pemandangan Lake Hulingen sing cedhak. Kabeh mau beda-beda

  • Kidul saka Virserum ana fasilitas Dackestupet lan Friluftscafé - Dackestupet. Ing mangsa adhem, resort ski lan liya-liyane dadi fasilitas kanggo bersepeda gunung, MTB lan hiking. Kabin ndhuwur mbukak

  • Yen sampeyan butuh sing cepet, Sibylla minangka rantai panganan cepet sing terkenal. Sibylla nawakake kabeh saka Swedia klasik "masak karo roti" (yaiku sosis sing wis dimasak

  • Bebarengan karo Vetlandavägen ing Målilla yaiku Bandy Grill. Ing kene sampeyan bisa milih burger, sosis, bakso, kebab, pitik. Sajrone mangsa panas, uga ana teras ruangan cilik.

  • Ing peternakan Räven & Osten, Lida ing sanjabane Järnforsen, keju digawe kanthi kerajinan lan skala cilik. Susu kasebut asale saka petani lokal. Jejer karo susu

  • Kungen Restaurang dununge ing Hultsfred ing antarane rencana Tor lan Köpingsparken. King Restaurant nawakake pizza, burger, iwak lan keripik lan salad. Unik yaiku pria kasebut

  • Målilla Hotell minangka hotel cilik sing ana restoran. Nedha awan saiki, la carte, pizza lan salad diwenehake ing kene. Restoran kasebut duwe hak lengkap. Ana 40

accommodation

Ora masalah yen sampeyan duwe tujuan ing akhir minggu sing romantis, preinan kulawarga utawa konferensi - ana macem-macem akomodasi sing cocog kanggo saben acara.

  • Kabin sewengi kanthi papan kanggo wong papat. Pondok cilik 10 meter persegi sing cocog kanggo nginep sewengi. Pondok dununge ana ing area pager ing mburi fasilitas kasebut. Siji

  • Dumunung ing wilayah konservasi alam lan perikanan Stora Hammarsjön Ing njaba Hultsfred yaiku area konservasi alam lan perikanan Stora Hammarsjön. Ing Stora Hammarsjön, udakara 10 km, ana siji

  • Målilla Hotell minangka hotel cilik sing ana restoran. Nedha awan saiki, la carte, pizza lan salad diwenehake ing kene. Restoran kasebut duwe hak lengkap. Ana 40

  • Ing kene sampeyan manggon kanthi pemandangan Lake Hulingen sing apik! Sampeyan cedhak pantai, fasilitas lan cafe. Mlaku suwene rong kilometer sadawane promenade

  • Lor Målilla minangka perkemahan alam dening Hesjön. Ana area parkir kanggo kafilah lan omah seluler, uga situs tendha sing kapisah. Parkir cacat. Saka parkiran mobil ana dalan sing bisa disesuaikan

  • Pondok kulawarga kanthi pemandangan danau ing wilayah alam sing apik. Udakara 10 km ing sisih kulon Hultsfred minangka wilayah konservasi alam lan perikanan Stora Hammarsjöområdet. Wilayah kanthi karakter alas sing ngundang