fbpx

Tampilan padang rumput karo wit-witan ing kotamadya Hultsfred

Warna musim gugur, udara seger lan akeh ruangan. Alam paling dialami ing musim gugur.
Hiking, sepedaan utawa petualangan - ana macem-macem kanggo kabeh wong.
Kita wis nyusun dhaptar kegiatan musim gugur - metu lan rasakake!
Temokake sing beda ing wektu sing beda -
nuduhake pertimbangan lan jaga jarak sampeyan.

Kegiatan musim gugur Pengalaman Hultsfred ing klambi musim gugur

Dolan maring Hultsfred2020-11-10T07:50:11+01:00

Pengalaman Hultsfred

ing klambi musim gugur

Kegiatan musim gugur

Mlaku ing dalan sing alus

lan pemandangan sing apik

Waca liyane

Acara

Aja kantun apa-apa sing kedadeyan ing kotamadya Hultsfred.

Sore puisi lan musik direkam karo Wafai Layla lan Fadi Kutaini

11 November jam 18:00. - 31 Desember jam 23:00

Kanggo sampeyan sing wis ngarep-arep bisa ndeleng pujangga Wafai Layla, musisi kasebut

Pameran natal ing Galleri Kopparslagaren

26 November jam 14:00. - 18: 00

Pameran Natal karo anggota asosiasi seni. Kamis jam 14.00 - 18.00 Jumuah jam 14.00 -

Topeng Kuwasa - Galeri Seni Virserum

27 November jam 12:00. - 16: 00

Informasi babagan virus Corona Galeri seni karo kafe lan toko mbukak kaya biasane. Nanging

Pameran natal ing Galleri Kopparslagaren

27 November jam 14:00. - 16: 00

Pameran Natal karo anggota asosiasi seni. Kamis jam 14.00 - 18.00 Jumuah jam 14.00 -

Kabeh acara

Temokake

Museum sing nyenengake, kegiyatan sing ramah kulawarga, pemandangan sing apik lan alam sing apik. Temokake kabeh Hultsfred!

  • Poster13 1

Virserums Telemuseum

Museum & pameran|

Från historia rakt in i framtiden. Att utvecklingen går snabbt förstår man, inte minst när man får följa mobiltelefonins utveckling från 1950-talet fram till våra dagar. Virserumssonen Anders Joelsson hade en dröm: ett telemuseum! Redan i tidiga tonåren vaknade Anders teknikintresse. Han började utbilda sig till teleingenjör 1968 och startade en radio och Tv-butik samma år bara 17 år gammal. De första mobiltelefonerna såldes 1973 och detta blev hans stora passion, telekommarknaden. Han utvecklade verksamheten och var under en följd år VD för RingUp-kedjan med 75 anslutna butiker runt om i landet. Under alla dessa år samlade Anders på allt inom telekommunikation. När den gamla möbelfabriken Oscar Edv. Ekelunds Snickerifabriks AB:s område förvandlades till DackeStop var Anders en av de ursprungliga initiativtagarna. År 2001 förverkligades

  • Disk skala

Warung Kopi

Kafe|

Café Centrum dununge ing sadawane dalan pejalan kaki Hultsfred. Gampang ditemokake lan kanthi fasilitas parkir sing apik ing sacedhake.

Acara

Mangan & ngombe

accommodation

Kagiyatan

Objek wisata

Blanja

Wawasan & kegiyatan

Ing Hultsfred, ana macem-macem alternatif kanggo sampeyan sing kepengin gumun karo lingkungan sejarah, seni & kerajinan, kewan liar utawa alam sing asri.

  • IMG 5314

Jejak menjangan

wander|

Ing Hjortenleden, sampeyan mlaku ing dalan kerikil sing apik liwat lanskap pertanian lan desa, dicampur karo dalan sing luwih cilik liwat alas.

Kabeh pandelengan & kegiatan
IMG 20190809 104933
Ndeleng kabeh situs siram
IMG 0918
Deleng kabeh jalur hiking
IMG 20190805 160238
Deleng kabeh kemah & kemah alam
IMG 20190807 155203
Deleng kabeh omah wisma

Mangan & ngombe

Nedha bengi sing luwih apik kanggo dirayakake, nedha awan ing kutha utawa sore sing apik karo kanca-kanca. Ana sing cocog kanggo kabeh rasa lan acara.

  • saka Mei 2020 2

Swarga Coklat

Kafe, Blanja|

Toko ing Hultsfred adol kue coklat buatan tangan, praline, mustar lan liya-liyane kanthi bahan paling apik. Produk kasebut diprodhuksi kanthi semangat lan katresnan. Saiki uga ana sudhut kopi cilik kanggo ngrasakake gofika. Coklat Surga diwakili ing sawetara cincin REKO ing wilayah kasebut kanggo adol produk coklat buatan dhewe langsung menyang konsumen. Kabeh Kafe

accommodation

Ora masalah yen sampeyan duwe tujuan ing akhir minggu sing romantis, preinan kulawarga utawa konferensi - ana macem-macem akomodasi sing cocog kanggo saben acara.

  • hammaråsen

Hammaråsen - Stora Hammarsjöområdet

Pondokan|

Panas musim panas ing pinggir pantai. Pondok kulawarga kanthi plot danau miring kalebu jetty lan prau. Udakara 10 km ing sisih kulon Hultsfred minangka wilayah konservasi alam lan perikanan Stora Hammarsjöområdet. Wilayah kanthi karakter alas sing ngundang nelayan sing apik, pengalaman alam sing apik lan tentrem. Hammaråsen dununge ana ing plot tlaga sing dienggo bareng karo pondok Sjöåsen. 4 kamar lan dapur, energi surya 12 volt kanggo lampu, LPG kanggo kulkas, kompor lan oven. Pompa halaman, kompor kayu, perabotan ruangan panggang WC sing gampang lan barbekyu. Teras gedhe kanthi ramp cacat. Kamungkinan kanggo nyewa sauna sing dituduhake. Ngisi daya seluler lan iPad bisa ditindakake ing Kantor Turis. 60 m² 6 kasur 2 kasur single 1 kasur susun 1 kasur sofa Musim kurang SEK 850 / dina Musim dhuwur SEK 900 / dina Konten Sampeyan Menyang

  • Pondokan mancing ing wilayah Stora Hammarsjö

Gubug mancing. Stora Hammarsjöområdet

Pondokan|

Sekawan kabin sewengi kanthi pemandangan danau Stora Hammarsjön. Udakara 10 km ing sisih kulon Hultsfred minangka wilayah konservasi alam lan perikanan Stora Hammarsjöområdet. Wilayah kanthi karakter alas sing ngundang nelayan sing apik, pengalaman alam sing apik lan tentrem. Trout minangka salah siji saka papat kabin sing sewengi. Bareng bareng nuduhake bangunan layanan karo pawon lan jamban kanthi siraman manual. Pompa halaman kanggo banyu ngombe, perabotan ruangan. Kamungkinan kanggo nyewa sauna sing dituduhake. 10 m² 4 kasur 2 kasur tingkat SEK 400 / dina SEK 400 / dina SEK 400 / dina SEK 400 / dina

Ing sisih ndhuwur