Inspiration

Goleki tips petualangan lan pengalaman

Acara

Aja kantun apa-apa sing kedadeyan ing kotamadya Hultsfred.

ambalan

Pasar Jumuah ing Hultsfred

Pusat Hultsfred Bryggerigatan, Hultsfred

Miturut rencana Tor ing pusat Hultsfred, perdagangan pasar disusun saben dina Jumuah taun. Ing kene sampeyan bisa tuku keju, charcuterie, permen, sepatu bot lan liya-liyane. Rentang kasebut beda-beda

Kabeh acara

Temokake

Museum sing nyenengake, kegiyatan sing ramah kulawarga, pemandangan sing apik lan alam sing apik. Temokake kabeh Hultsfred!

  • Komunitas Björneström dadi thanks kanggo pabrik kasebut. Nalika semana industri mebel Virserumsbygden muncul ing pungkasan abad kaping 1800. Masyarakat nggambarake wiwitane abad iki.

  • Djupsjön minangka sawijining tlaga cilik lan jero sing ana ing sisih kulon Hultsfred. Tlaga kasebut minangka bagean saka FVO Stora Hammarsjön. SFK Kroken ndeleng wilayah kasebut

  • Favorite karo kulawarga karo bocah. Area mandhi duwe dermaga, area barbekyu, jamban ruangan, Aksesibilitas lan atraksi lapangan Swing Volleyball court Jetty WC Barbecue area

  • Hammarsjön's sauna & hot tub dumunung ing wilayah Stora Hammarsjö. Yen sampeyan pengin nemu sing istimewa, sampeyan kudu nyoba Hammarsjön's sauna lan hot tub. Punika kayu kobong lan

  • Alas ajaib nyata karo pinus lawas sing ana ing sacedhake watu sing ditutupi lichens. Cagar alam Björnnäset dununge ana ing dharatan ing Åkebosjön. Cadangan iki dununge

  • Galleri Kopparslagaren, Rallarstugan lan Glaspellehuset minangka sawetara lingkungan budaya lan sejarah sing terkenal ing lingkungan kasebut. Sadawane Storgatan ing Hultfred tengah ana bangunan kanthi ukuran gedhe

  • Sugeng rawuh ing papan mandhi Hesjön! Ana jamban ruangan, jamban cacat, kamar ganti. Area barbekyu, area renang karo jetties lan menara mlumpat lan lapangan voli pantai. Saka parkiran mobil ana dalan sing bisa disesuaikan

  • Oppbjärken minangka tlaga alas sing jero kanthi banyu sing kurang gizi lan bening. Tlaga kasebut dununge sawetara kilometer sisih wetan Hultsfred, ing sisih kidul desa Fallhult. Sekitar

  • Hulingsryd dununge ing sisih lor Danau Hulingen lan nawakake lingkungan kali sing terlindung, alas pantai sing subur, alas pinus garing, padang rumput sing mbukak lan rawa rawa lembab. Bagean gedhe saiki

Acara

Mangan & ngombe

accommodation

Kagiyatan

Objek wisata

Blanja

Wawasan & kegiyatan

Kagum ing lingkungan sejarah, seni & kerajinan, margasatwa, alam sing endah lan liya-liyane. Ana akeh kegiatan lan obyek wisata ing kene, akeh sing mbukak kabeh taun!

  • Målilla Hotell minangka hotel cilik sing ana restoran. Nedha awan saiki, la carte, pizza lan salad diwenehake ing kene. Restoran kasebut duwe hak lengkap. Ana 40

  • Luwih saka setengah yuta obyek sing ana gandhengane karo musik populer Swedia. Ing kene sampeyan bakal nemokake rekaman, poster, rekaman video, buku, penasaran - lan kostum asli Kurt Olsson! Arsip Rock Swedia

  • Park ing lingkungan sing apik. Ana toko snus, toko pasar, omah kopi lan sauna linen lan liya-liyane. Lönneberga Hembygdsgille didegaké ing taun 1941. Dheweke nyimpen lan ngrawat gaya kuna

  • Hammarsjön's sauna & hot tub dumunung ing wilayah Stora Hammarsjö. Yen sampeyan pengin nemu sing istimewa, sampeyan kudu nyoba Hammarsjön's sauna lan hot tub. Punika kayu kobong lan

  • Ing Hjortenleden lumaku ing dalan kerikil nggoleki liwat mujur nengen tetanèn lan desa, pipis dalan cilik liwat alas. Sampeyan

Kabeh pandelengan & kegiatan
Jembatan sing nyebrang kali
Ndeleng kabeh situs siram
Wong sing santai ing bangku ing gunung ing jejere sendhang
Deleng kabeh jalur hiking
Gambar pekarangan mbukak ijo-ijo mbukak ing jejere loro wit lan alas ing mburi.
Deleng kabeh kemah & kemah alam
Lumbung ing taman lokal
Deleng kabeh omah wisma

Mangan & ngombe

Nedha bengi sing luwih apik kanggo dirayakake, nedha awan ing kutha utawa sore sing apik karo kanca-kanca. Ana sing cocog kanggo kabeh rasa lan acara.

  • Kafe kasebut dununge ing Virserums Konsthall. Ing kene sampeyan bisa tur ing galeri seni lan ngurmati seni kasebut banjur nikmati kopi sing enak. Ing kene

  • Kungen Restaurang dununge ing Hultsfred ing antarane rencana Tor lan Köpingsparken. King Restaurant nawakake pizza, burger, iwak lan keripik lan salad. Unik yaiku pria kasebut

  • Pizzeria dununge ing Målilla. Saliyane pizza, kebab lan salad uga ana ing menu. Loro-lorone kanggo pesen lan nggawa utawa lungguh

  • Yen sampeyan butuh sing cepet, Sibylla minangka rantai panganan cepet sing terkenal. Sibylla nawakake kabeh saka Swedia klasik "masak karo roti" (yaiku sosis sing wis dimasak

  • Målilla Hotell minangka hotel cilik sing ana restoran. Nedha awan saiki, la carte, pizza lan salad diwenehake ing kene. Restoran kasebut duwe hak lengkap. Ana 40

  • Hotell Dacke minangka hotel kulawarga sing dununge ing Virserum. Jejer hotel kasebut yaiku parkiran mobil gedhe. Cedhak alas lan tlaga. Restoran hotel

  • Homeslice Pizzeria dumunung ing tengah ing Virserum ing sisih tengen jembatan

  • Hotell Dacke minangka hotel kulawarga sing dununge ing Virserum. Jejer hotel kasebut yaiku parkiran mobil gedhe. Cedhak alas lan tlaga. Restoran hotel

accommodation

Ora masalah yen sampeyan duwe tujuan ing akhir minggu sing romantis, preinan kulawarga utawa konferensi - ana macem-macem akomodasi sing cocog kanggo saben acara.

  • Ing kene sampeyan manggon kanthi pemandangan Lake Hulingen sing apik! Sampeyan cedhak pantai, fasilitas lan cafe. Mlaku suwene rong kilometer sadawane promenade

  • Papan parkir kanggo kafilah, motorhome lan kemungkinan kemah Iki kalebu akses menyang jamban cacat kanthi banyu panas lan kamar ganti. Area Barbecue lan udakara 900 meter luwih

  • Ing kene sampeyan manggon kanthi pemandangan Lake Hulingen sing apik! Sampeyan cedhak pantai, fasilitas lan cafe. Mlaku suwene rong kilometer sadawane promenade

  • Parkir Målilla Hembygdspark. Ing taman mobil gedhe ing Målilla hembygdspark ana papan parkir kanggo kafilah lan motor.

  • Fiskebodarna - Stora Hammarsjöområdet dununge udakara 10 km mangulon saka Hultsfred, udakara 25 menit nganti Vimmerby. Wilayah kasebut minangka wilayah konservasi alam lan perikanan sing kalebu udakara 30

  • Ing njaba Målilla tengah ana Villa Karllösa. Penginapan dumunung ing tengah alam ing wilayah alas apik banget. Nawakake kamar nyaman lan modern, mentas direnovasi