Inspiration

Goleki tips petualangan lan pengalaman

Acara

Aja kantun apa-apa sing kedadeyan ing kotamadya Hultsfred.

Temokake

Museum sing nyenengake, kegiyatan sing ramah kulawarga, pemandangan sing apik lan alam sing apik. Temokake kabeh Hultsfred!

  • Lysegöl minangka kolam sing bentuké bunder sing ana ing laladan alas Småland. Gölen dununge ing sisih kidul Virserum ing sacedhake dalan 23. Banyu kasebut diwenehi tandha

  • Ingkang kaping kalihipun Emån. Bagean iki ngluwihi saka Klövdala dening Järnforsen menyang Ryningsnäs. Kali iki diubengi alas lan padang rumput. Kali iki macem-macem

  • Greja Mörlunda ayu banget kanthi sisih dawa menyang Emådalen. Greja saiki rampung ing taun 1840, nanging nalika taun 1329 ana gereja ing situs sing padha.

  • Buku pisanan Astrid Lindgren babagan Emil ing Lönneberga kanthi gambar Björn Berg diterbitake ing taun 1963 lan cepet disenengi kabeh wong. Emil lan guyonan iku

  • Hultsfreds Bowlinghall duwe total 8 kursus sing diadaptasi kanggo game hiburan lan kompetisi. Kanggo bocah, ana pager sing diarani. bumper kanggo lempitan munggah ing sisih pinggir trek

  • Ånglegöl dununge ana ing antarane Målilla lan Virserum, ing jejere dalan 23. Tlaga kasebut minangka salah sawijining conto sing apik kanggo nggawe

  • Emilleden paling apik diwiwiti saka Lönneberga hembygdsgård utawa Mariannelunds lan Hessleby hemgårdsgård, ing kana ana akeh kesempatan parkir. Sampeyan milih maneh

  • Hesjön minangka salah sawijining udakara 20 tlaga sing kalebu bagean saka FVO Stora Hammarsjön. Wilayah kasebut disewakake lan dikelola dening SFK Kroken ing Hultsfred. IN

  • Ing area adus Hesjön ana kolam renang ruangan, jamban cacat, kamar ganti. Area barbekyu, area nglangi kanthi jetties lan menara lompat lan lapangan voli pantai. Saka parkir mobil ana dalan sing diadaptasi mudhun menyang area nglangi

Acara

Mangan & ngombe

accommodation

Kagiyatan

Objek wisata

Blanja

Wawasan & kegiyatan

Kagum ing lingkungan sejarah, seni & kerajinan, margasatwa, alam sing endah lan liya-liyane. Ana akeh kegiatan lan obyek wisata ing kene, akeh sing mbukak kabeh taun!

  • Stensjön minangka tlaga sing apik lan tentrem, adoh saka udakara 10 km sisih kidul-kulon Hultsfred. Iki kalebu bagean saka FVO Stora Hammarsjön

  • Ing Kraskögle, alas wis ditinggalake nganti pirang-pirang generasi. Medan kasebut minangka jejak leleh lapisan es. Alas alam saka jinis lan ukuran iki ora biasa

  • Moose, terwelu, wedhus lan pitik manggon ing Målilla Älgpark. Supaya bisa ngrasakake moose kanthi cedhak, mula ana pager

  • Ånglegöl dununge ana ing antarane Målilla lan Virserum, ing jejere dalan 23. Tlaga kasebut minangka salah sawijining conto sing apik kanggo nggawe

Mangan & ngombe

Nedha bengi sing luwih apik kanggo dirayakake, nedha awan ing kutha utawa sore sing apik karo kanca-kanca. Ana sing cocog kanggo kabeh rasa lan acara.

  • Hotell Dacke minangka hotel kulawarga sing dununge ing Virserum. Jejer hotel kasebut yaiku parkiran mobil gedhe. Cedhak alas lan tlaga. Restoran hotel

  • Ing sisih kidul Virserum ana fasilitas Dackestupet lan Friluftscafé - Dackestupet. Ing mangsa Resor ski lan kaping liyane fasilitas kanggo gunung sepedaan, MTB lan hiking. Ing pondhok ndhuwur

accommodation

Ora masalah yen sampeyan duwe tujuan ing akhir minggu sing romantis, preinan kulawarga utawa konferensi - ana macem-macem akomodasi sing cocog kanggo saben acara.

  • Ställplats Klippan ana ing jejere desa pondhok Virserum. Cedhak karo nglangi, hiking lan jalur sepeda. Ora ana fasilitas. Ana kamar kanggo udakara 5 omah mobil ing kene. Ing situs

  • Kabin sewengi kanthi papan kanggo wong papat. Cottage cilik, prasaja 10 meter persegi sing sampurna kanggo nginep sewengi. Cottage dumunung ing wilayah pager konco fasilitas.

  • Ing sisih lor Målilla minangka camping alam Hesjön. Ana pitches kanggo karavan lan omah mobil, uga pitch tenda sing kapisah. Parkir cacat. Camping alam Hesjön iku gulung-in lan ora pindhah

  • Stenkulla minangka pondhok kulawarga kanthi pemandangan danau ing wilayah alam sing asri. Udakara 10 km ing sisih kulon Hultsfred minangka wilayah konservasi alam lan perikanan Stora Hammarsjöområdet. Wilayah sing duwe watak padang

  • Ing njaba Målilla tengah ana Villa Karllösa. Penginapan dumunung ing tengah alam ing wilayah alas apik banget. Nawakake kamar nyaman lan modern, mentas direnovasi

  • Dumunung kanthi apik ing wilayah konservasi alam lan perikanan Stora Hammarsjön. Camping alam Stora Hammarsjön kasedhiya lan ora bisa dipesen. Ing njaba Hultsfred ana alam Stora Hammarsjön.