#ngakakkocak

Iki Hultsfredshemester!
Turis, kotamadya lan warga bebarengan nggawe "Hultsfredshemester".
Sampeyan minangka warga njaluk mlebu gratis menyang sawetara panggonan kotamadya kanggo dikunjungi lan kasempatan kanggo menang
1000 bengi ing hotel, hostel, berkemah lan pondok kanggo sampeyan utawa menehi wong sing dikasihi!

Rasakake kotamadya Hultsfred sing apik ing omah, ing omah lan toko Hultsfred karo ❤️
- gofika utawa panganan kanggo mangan ing salah sawijining restoran lan kafe kutha.

Elinga, penting banget kanggo memesan papan ing tujuan sing dibutuhake.

Ngurus lan ngomah kanthi jarak lan ati-ati.

#hultsfredshemester # dusynsochhörsihultsfred

#ngakakkocak

Tujuan sing dikunjungi

Kluwarga sampeyan mlebu gratis
tujuan sajrone
Agustus September.

Kabeh tujuan

#ngakakkocak

Warung lan nedha bengi

Entuk gofika utawa panganan.
Dhukungan lokal kita
industri perhotelan sajrone
Hultsfredshemester!

Kabeh kopi lan eateries

Acara

Aja kantun apa-apa sing kedadeyan ing kotamadya Hultsfred.

Kabeh dina

Lönnebergaveckan

Minggu Lönneberg ana minggu 30 saben taun. Acara kasebut nduwe tradhisi solid kanggo nampilake sing paling apik ing Lönneberga lan Silverdalen. Campuran acara lan kegiyatan sing cocog karo kalorone

ambalan

Dina mlaku karo Korpen

Valhall Stora torget 2, Hultsfred

Senin nglumpuk jam 10.00 ing Valhall kanggo sampeyan sing pengin melu mlaku-mlaku ing gagak. Mlaku-mlaku mlaku udakara 1 jam, sawise mlaku-mlaku, kita duwe kopi, yen pengin.

Kalle Sellbrink

Hotels Hulingen Oskarsgatan 30, Hultsfred

MUSIK LANGSUNG ING PUB - Nomer TERTIMA PLACES Kita mikir musim panas lan musik live ing pub kalebu. Pramila kita ngundang seniman lokal kanggo main bareng musim panas iki. Mayoritas

Kabeh acara

Temokake

Museum sing nyenengake, kegiyatan sing ramah kulawarga, pemandangan sing apik lan alam sing apik. Temokake kabeh Hultsfred!

  • Paintball ing Lönneberga utawa HultsfredPaintball minangka kegiyatan sing nyenengake kanggo sampeyan sing seneng adrenalin! Paintball duwe acara drop-down sing bisa melu. Aku nyelehake

  • Granit bola minangka watu sing wis padhet ing jerone jero banjur tekan permukaan nalika lipatan ing kerak bumi. Slättemossa mung dununge

  • Misterhultsutsikten, Wilayah wilayah pegunungan tegese ana akeh sudut pandang sing apik. Salah sawijining pemandangan sing paling apik sing bisa sampeyan alami saka Misterhultsberget babagan Virserumssjön

  • Välen dununge ana ing tengah FVO Stora Hammarsjön, udakara 7 km sisih kidul-kulon Hultsfred. Tlaga kasebut dikelola dening SFK Kroken, sing rutin ngeculake

  • Bukit elongated sing cukup tajem. Ing kene ana area barbecue lan lampu. Bukit kasebut gampang ditempuh nganggo mobil.

  • Ing Järnforsen, ana kabeh jaringan jalur hiking sing hebat, kabeh diwiwiti ing njaba komunitas. Ing wiwitan ana area barbecue,

  • Mörlundaslätten wiwit saka Gårdveda ing sisih lor nganti Tigerstad ing sisih kidul. Iki minangka lanskap sing dibudidayakake kanthi lahan sing subur bisa ditanduri. Emån lan Gårdvedaån mili liwat wilayah kasebut. Aku de

  • Sugeng rawuh ing Smålandsupplevelser sing nawakake akomodasi liburan, moro lan mancing, kayak lan liya-liyane! Ing peternakan kasebut ana lapangan berburu lan perairan nelayan kanthi akses sing apik

  • Kolam renang, mancing lan danau berperahu sing populer. Dalane menyang kamar mandhi angin terus. Linden minangka tlaga sing rada adhem, lan ing sawetara papan pancen amba

Acara

Mangan & ngombe

accommodation

Kagiyatan

Objek wisata

Blanja

Wawasan & kegiyatan

Ing Hultsfred, ana macem-macem alternatif kanggo sampeyan sing kepengin gumun karo lingkungan sejarah, seni & kerajinan, kewan liar utawa alam sing asri.

  • Ånglegöl dununge ana ing antarane Målilla lan Virserum, ing jejere dalan 23. Tlaga kasebut minangka salah sawijining conto sing apik kanggo nggawe

  • Misterhultsutsikten, Wilayah wilayah pegunungan tegese ana akeh sudut pandang sing apik. Salah sawijining pemandangan sing paling apik sing bisa sampeyan alami saka Misterhultsberget babagan Virserumssjön

  • Järnsjön dununge ana ing sisih kulon Järnforsen lan dilintasi dening Emån. Tlaga kasebut minangka bagean saka FVO Järnforsen. Minangka danau cilik cethek lan sakupenge

  • Galleri Kopparslagaren, Rallarstugan lan Glaspellehuset minangka sawetara lingkungan budaya lan sejarah sing terkenal ing lingkungan kasebut. Sadawane Storgatan ing Hultfred tengah ana bangunan kanthi ukuran gedhe

  • Fröreda Storegård wiwit abad kaping 1700 minangka salah sawijining monumen arsitektur Kalmar County. Komplek pertanian kanthi kahanan bangunan sing tetep ditampilake kanthi jelas nuduhake karakterise desa tani Småland wiwit abad kaping 1700

Kabeh pandelengan & kegiatan
Jembatan sing nyebrang kali
Ndeleng kabeh situs siram
Wong sing santai ing bangku ing gunung ing jejere sendhang
Deleng kabeh jalur hiking
Gambar pekarangan mbukak ijo-ijo mbukak ing jejere loro wit lan alas ing mburi.
Deleng kabeh kemah & kemah alam
Lumbung ing taman lokal
Deleng kabeh omah wisma

Mangan & ngombe

Nedha bengi sing luwih apik kanggo dirayakake, nedha awan ing kutha utawa sore sing apik karo kanca-kanca. Ana sing cocog kanggo kabeh rasa lan acara.

  • Antarane Målilla lan Virserum sampeyan bakal nemokake desa cilik Flaten lan Bageriet Björkaholm. Ing kene sampeyan dipanggang kanthi skala cilik lan kanthi bahan-bahan berkualitas tinggi. Gulung roti, baguette,

  • Centralkonditoriet minangka toko roti lan toko supaya sampeyan bisa ngombe kopi utawa tuku omah sing lagi dipanggang kanthi seger. Sampeyan bakal nemokake macem-macem jajanan tradisional, kue, roti

  • Pizzeria dununge tengah ing Hultsfred. Saliyane pizza, kebab lan salad uga ana ing menu. Ing mangsa panas uga ana teras ing njobo. Ana 24

  • Emåbaren minangka restoran lan pizzeria. Masak ing omah digawe ing kene kanggo mangan awan 1100-1400. Minangka alternatif kanggo sajian saiki, ana pizza, salad utawa kebab.

  • Yen sampeyan butuh sing cepet, Sibylla minangka rantai panganan cepet sing terkenal. Sibylla nawakake kabeh saka Swedia klasik "masak karo roti" (yaiku sosis sing wis dimasak

  • Café Tre Systrar minangka kafe cilik ing pedesaan kanthi fokus gawean, organik lan lokal. Ing kene sampeyan duwe kesempatan kanggo tuku kerajinan tangan lan barang liyane

  • Ing bundaran ing Målilla ana Grillstugan lan ing kene burger lan sosis kanthi mash lan aksesoris liyane, uga es krim diwenehake. Yen cuaca ngidinke, mula ana

  • Pizzeria ing Hultsfred sing cedhak karo Willys. Pizza, kebab, gyros, salad lan burger disajikake ing kene. Nawakake pizza sing apik banget, staf sing ramah

accommodation

Ora masalah yen sampeyan duwe tujuan ing akhir minggu sing romantis, preinan kulawarga utawa konferensi - ana macem-macem akomodasi sing cocog kanggo saben acara.

  • Nyewa pondhok ing pulau sampeyan dhewe. Cocog kanggo sampeyan sing pengin tentrem lan tenang. Urip ing pulau dhewe ing pondhok cilik uga

  • Pondok kulawarga kanthi plot tlaga miring kalebu dermaga lan kapal. Udakara 10 km ing sisih kulon Hultsfred minangka wilayah konservasi alam lan perikanan Stora Hammarsjöområdet. Wilayah kanthi karakter alas sing ngundang

  • Asrama Lönneberga dununge ana ing pinggiran Emil Lönneberga. Asrama Lönneberga duwe layanan sing apik, pengalaman alam sing apik & kegiyatan kanggo kabeh umur. Asrama duwe 55 kasur. Ing kamar

  • Pondok kulawarga kanthi plot tlaga miring kalebu dermaga lan kapal. Udakara 10 km ing sisih kulon Hultsfred minangka wilayah konservasi alam lan perikanan - Stora Hammarsjöområdet. Wilayah sing duwe watak padang

  • Fiskebodarna - Stora Hammarsjöområdet dununge udakara 10 km mangulon saka Hultsfred, udakara 25 menit nganti Vimmerby. Wilayah kasebut minangka wilayah konservasi alam lan perikanan sing kalebu udakara 30

  • Lor Målilla minangka perkemahan alam dening Hesjön. Ana area parkir kanggo kafilah lan omah seluler, uga situs tendha sing kapisah. Parkir cacat. Saka parkiran mobil ana dalan sing diadaptasi mudhun