fbpx

Renyah

visithultfred

Ana kamar ing kene kanggo urip
Dolan maring Hultsfred2021-02-15T10:15:54+01:00

Acara

Aja kantun apa-apa sing kedadeyan ing kotamadya Hultsfred.

Liburan olahraga - Dackestupet

Dackestupet Dackestupet 1, Virserum

Liburan olahraga dibukak dina Senen, Selasa & Kamis 10: 00-15: 00 Rebo & Jumuah 18: 00-21: 00 Setu & Minggu 10: 00-16: 00 Dackestupet minangka resor ski kanthi telung lereng, lift utama lan loro angkat ing pereng bocah.

Kabeh acara

Temokake

Museum sing nyenengake, kegiyatan sing ramah kulawarga, pemandangan sing apik lan alam sing apik. Temokake kabeh Hultsfred!

  • IMG 20190807 154919

Wisma Lönneberga

Omah-Omah|

Park ing lingkungan sing apik. Ana toko snus, toko pasar, omah kopi lan sauna linen lan liya-liyane. Lönneberga

  • ALEX5809 skala

Köpingsparken

Taman & sudut pandang, Taman Bermain|

Taman ing Hultsfred minangka semangat musik, ing ngendi para siswa saka Lindblomskolan nggambar gambar minangka saran babagan sing dikarepake. Jejer taman kasebut ana lapangan pengadilan lan wilayah ijo sing apik.

  • panggangan bandy4

Pizzeria Bandygrillen

Restaurants|

Sadawane Vetlandavägen ing Målilla yaiku Bandygrillen. Ing kene sampeyan bisa milih burger, sosis, bakso, kebab, pitik. Sajrone mangsa panas

Acara

Mangan & ngombe

accommodation

Kagiyatan

Objek wisata

Blanja

Wawasan & kegiyatan

Ing Hultsfred, ana macem-macem alternatif kanggo sampeyan sing kepengin gumun karo lingkungan sejarah, seni & kerajinan, kewan liar utawa alam sing asri.

  • IMG 20190615 084527

Stora Järnforsenleden

wander|

Ing Järnforsen, ana kabeh jaringan jalur hiking sing hebat, kabeh diwiwiti ing njaba komunitas. Ing wiwitan ana area barbecue, parkir lan jamban, lan

  • Wisma Vena

Wisma Vena

Omah-Omah|

Hembygdsgården duweni lingkungan sing apik kanthi lepen sing dobel lan kolam sing banyu. Pusat kelairan sing terkenal regane kanggo Venabygden kanthi pirang-pirang bangunan

  • Gym outdoor Hagadal

Gym outdoor Hagadal

Olahraga|

Olahraga saben-saben sampeyan pengin, mesthi kasedhiya lan bebas digunakake! Gandheng langsung karo balai renang lan olahraga Hagadal, ana sepuluh stasiun kayu sing beda-beda.

  • 1173

Perburuan lan pengalaman alam Jernudden

Alam & urip ing njobo|

Bebarengan karo pamilik bisnis cilik lokal, Jernudden nawakake paket lengkap kanthi moro, pengalaman, akomodasi lan panganan. Dheweke uga bisa nawakake moro dhuwit ing wulan Agustus, nglatih mburu nganggo dachshund mengko ing musim gugur utawa

  • Pemandangan Stora Hammarsjön nalika mlaku-mlaku ing jalur hiking Hammarsjön

Hammarsjön ngubengi

wander|

Sekitar Hammarsjön ngubengi Stora Hammarsjön lan cocog kanggo plancongan sedina. Sampeyan biasane mlaku ing dalan sempit

Kabeh pandelengan & kegiatan
IMG 20190809 104933
Ndeleng kabeh situs siram
IMG 0918
Deleng kabeh jalur hiking
IMG 20190805 160238
Deleng kabeh kemah & kemah alam
IMG 20190807 155203
Deleng kabeh omah wisma

Mangan & ngombe

Nedha bengi sing luwih apik kanggo dirayakake, nedha awan ing kutha utawa sore sing apik karo kanca-kanca. Ana sing cocog kanggo kabeh rasa lan acara.

  • sibylla2

Sibyl

Restaurants|

Yen sampeyan butuh barang sing cepet, Sibylla minangka rantai panganan cepet sing terkenal. Sibylla nawakake kabeh

  • grillstugan3

Omah barbecue

Mangan & ngombe|

Ing bundaran ing Målilla ana Grillstugan lan ing kene disajikake burger lan sosis kanthi mash

  • panggangan bandy4

Pizzeria Bandygrillen

Restaurants|

Sadawane Vetlandavägen ing Målilla yaiku Bandygrillen. Ing kene sampeyan bisa milih burger, sosis, bakso, kebab, pitik. Sajrone mangsa panas

  • Gagak Wetan 2 skala

Räven & Osten

Kafe, Toko-toko pertanian|

Ing tegalan Lida ing sanjabane Järnforsen, keju digawe kanthi kerajinan lan skala cilik. Susu kasebut asale saka petani lokal. Jejer karo susu yaiku toko tani sing duwe meja keju lan produk saka produsen lokal. Ing toko pertanian sampeyan bisa tuku barang saka produsen lokal lan mesthine sampeyan bisa tuku keju dhewe. Kafe kasebut nyedhiyakake sandwich, roti kopi, kopi organik lan liya-liyane. Sajrone musim panas, kafe mbukak ing halaman, wiwit tanggal 1 Juli nganti pertengahan Agustus, Kamis-Senen wiwit jam 11 esuk nganti 16 sore. Banjur ana kafe kanthi kopi lan nedha awan ringan, toko pertanian kanthi barang-barang saka produsen lokal lan meja keju karo kabeh keju pertanian.

accommodation

Ora masalah yen sampeyan duwe tujuan ing akhir minggu sing romantis, preinan kulawarga utawa konferensi - ana macem-macem akomodasi sing cocog kanggo saben acara.

  • Kamar 4 skala

Målilla Hotel & Restaurant

hotel, Restaurants|

Målilla Hotell minangka hotel cilik sing ana restoran. Nedha awan saiki, la carte, pizza lan salad diwenehake ing kene. Restoran kasebut duwe hak lengkap. Ana 40 kursi njero ruangan lan kursi ruangan 20. Wi-Fi gratis.

  • hotelDacke1 skala

Hotel Dacke

hotel, Restaurants|

Hotell Dacke minangka hotel kulawarga sing dununge ing Virserum. Jejere hotel ana siji

  • P1010055

Kloster Gård

Asrama|

Ing sisih lor Hultsfred ana peternakan Kloster. Ing deso, nanging ora adoh saka toko, area renang,

Ing sisih ndhuwur