fbpx
Loading Acara

«Kabeh acara

Acara iki wis kedadeyan.

Boule karo PRO

27 Oktober jam 14:00. - 16: 00

|Acara mbaleni (Deleng kabeh)

Acara saben 1 minggu / minggu wiwit jam 14:00 dina Rebo, diulang nganti tanggal 27 Oktober 2021

300 1318 boule full1 skala

Kita main boule ing aula boule ing Oskarsgatan ing Hultsfred,

Sugeng rawuh! Nggawa kranjang kopi dhewe.

Wong sing ngubungi: Bengt Nilsson 070-935 02 56

Papan

Boulehallen
Norra oskarsgatan 107
Hultfred, 57739
+ Peta Google
Ing sisih ndhuwur