fbpx
52024132 2081319658612985 2897555606997041152 n
Cagar alam Alkärret
Alex5791

Hotel sing dikelola kulawarga iki mung 50 meter saka Stasiun Kereta Hultsfred ing Småland. Saka hotel sampeyan ndeleng pemandangan Lake Hulingen sing cedhak. Saben kamar sing dihias kanthi beda ing Palace Hotel duwe TV layar datar lan jedhing pribadi. Sawetara kamar uga duwe meja kerja.

Palace Hotel nawakake layanan binatu lan nyetrika. Parkir umum gratis kasedhiya ing hotel.
Ing cedhak kono ana alas sing bisa mlaku-mlaku. Danau iki cocog kanggo nglangi, mancing, lan plancongan prahu. Taman Tema Dunia Astrid Lindgren bisa ditempuh sajrone 25 menit.

Share

Recenser

5/5 ing minggu kepungkur

Layanan apik banget lan lingkungan kulawarga. Kamar hotel mulyo karo gaya lawas lan kasur nyaman. Bisa banget nyaranake tetep ing kene.

1/5 3 wulan kepungkur

Pelayan sing sombong banget lan ora minat. Sawise ngenteni 20 menit, dheweke nyoba munggah menyang meja. Nalika kita mangsuli pitakonane, manawa kita durung kepenak, dheweke bakal mangsuli banjur bisa menyang papan liya. Kita wis pesen meja lan uga duwe pangguna kursi roda, ora ana pitulung utawa metu. Lunga menyang papan liya yen sampeyan pengin mangan kanthi kepenak, regane cukup lan layanan sing apik. Ana luwih akeh hotel ing Hultsfred.

3/5 sewulan kepungkur

Mung ing njaba, katon apik.

5/5 sewulan kepungkur

Staff banget positif lan layanan-minded. Apik banget. Terjangkau

5/5 sewulan kepungkur

Kamar super apik lan apik banget

Kabeh hotel & restoran
2021-07-06T12:41:06+02:00
Ing sisih ndhuwur