fbpx
Kamar 4 skala
Cagar alam Alkärret
Hotel Målilla

Målilla Hotell minangka hotel cilik sing ana restoran. Nedha awan saiki, la carte, pizza lan salad diwenehake ing kene. Restoran kasebut duwe hak lengkap. Ana 40 kursi njero ruangan lan 20 kursi ruangan.
Wi-Fi gratis.

Share

Recenser

5/5 2 minggu kepungkur

Sugeng rawuh ing papan kita sing ayu. Aku mung pengin ngelingake sampeyan yen wong sing nyamar dadi aku jenenge Johan Norberg lan manggon karo ibu lan bapake ing Norrbotten, dheweke ora tau menyang papan sing apik. Aku ora duwe kutu lan aku isih kerja ing set PS duwe proyek liyane uga lan aku ora tau nggawe akun palsu kaya ngono aku ora duwe wektu kanggo adus lan nyikat untu lan ganti klambi sing kudu ditindakake ora bisa menyang ngarep pelanggan. lan mambu sing ora dikarepake ora ana sing nindakake. Lha ya sim sing nyamar dadi aku wis kedaftar. Matur nuwun kanggo wong liya sing wis menehi komentar sing apik lan seneng maneh.

3/5 2 wulan kepungkur

Swasana sing apik lan nyenengake. Nginep ing kamar lampiran, rapi lan apik kanthi kasur sing apik. Sarapan iku ora apa-apa nanging bisa uga luwih jembar.

4/5 sewulan kepungkur

Kabeh staf sing ramah lan sarapan sing apik

2/5 3 wulan kepungkur

Kamar sing sopan, resik, urip ing lampiran. Ora terjangkau, SEK 950 kanggo kamar dobel. Sarapan sing kurang apik kanthi roti basi lan ora bisa dipilih. Kopi lan staf sing ramah.

1/5 4 wulan kepungkur

Papan sing ala banget ora bakal menehi rekomendasi babagan wong sing repot sing mlayu kaya ana masalah lan ngganggu nalika wengi panganan uga ora lara nalika weteng nyaranake pancen dudu papan iki luwih apik

Kabeh hotel
2021-07-02T08:14:51+02:00
Ing sisih ndhuwur