fbpx

Yen sampeyan pengin ndeleng Hultsfred saka sisih anyar, salah siji saka taman kotamadya lan TCTerms goleki sampurna tujuan dolan. Dolan maring ayu Taman pedhet utawa mulyo Taman jamu

  • PXL 20210618 071634051 skala

mine

Panganan kasebut dibangun kanthi inspirasi saka alam kanthi kayu lan alas minangka tema lan dilengkapi area ijo sing anyar, pencahayaan sing luwih aman, area kegiatan sing luwih gampang

  • IMG 20190808 135320 skala

Taman jamu

Ing wilayah Perusahaan, ana kebon ramuan sing apik banget udakara 150 tanduran, kembang musim panas lan perennial sing beda.

  • ALEX5809 skala

Köpingsparken

Taman ing Hultsfred minangka semangat musik, ing ngendi para siswa saka Lindblomskolan nggambar gambar minangka saran babagan sing dikarepake. Jejer taman kasebut ana lapangan pengadilan lan wilayah ijo sing apik.

  • Gambar taman sing ana jembatan liwat banyu lan bangunan ing mburine

Hagadalsparken

Hagadalsparken nampa dorongan nyata sajrone taun kepungkur lan saiki wis luwih gampang diakses lan luwih aman tinimbang sadurunge. Kolam karo gaweyan

  • ALEX3509 skala

Taman pedhet

Ing kene sampeyan bakal nemokake kebon ramuan, kasur kembang abadi, kebon mawar, kebon, barbekyu lan area kopi lan dodolan tanduran. Taman kasebut dikelola dening asosiasi nirlaba, sing diwiwiti ing taun 2004 dening sawetara penggemar

Misterhultsutsikten

Misterhultsutsikten, Wilayah wilayah pegunungan tegese ana akeh sudut pandang sing apik. Salah sawijining pemandangan sing paling apik sing bisa sampeyan alami saka Misterhultsberget babagan Virserumssjön

Ing sisih ndhuwur