몰릴 라 호텔 & 레스토랑

룸 4 스케일링 됨
Alkärret 자연 보호 구역
Målilla 호텔

Målilla Hotell은 레스토랑이있는 작은 호텔입니다. 오늘의 점심, 일품 요리, 피자 및 샐러드가 이곳에서 제공됩니다. 레스토랑은 모든 권한을 가지고 있습니다. 실내 40 석, 실외 20 석이 있습니다.
무료 와이파이.

공유하기

리뷰

주 2/5

Högst märkligt att de flesta dåliga recensioner snackar om exakt samma, en ovänlig vuxen man som beter sig vilt och barnsligt som stöker till. Kanske nu, april 2024, jobbar han inte längre här. Det finns mycket riktigt som ska kritiseras om detta stället. Det är dammigt överallt och det finns en okänd märklig lukt som följer en överallt. Toaletterna får gästen rengöra själv före bruk (och var försiktig med toaletten uppe som sitter lös). Enda man kan käka här är den ingående frukost. Sylten har legat utanför kylskåpet sedan öppning. Brödurvalet och påläggen är okej. Jag tror inte att det är hållbart att ställa ut buffe när det är så få som besöker, kanske lika bra att vid incheckning fråga om vad gästen vill ha. Om man är vegetarian, som i resten av Småland utanför IKEA, stackars. Ingen lunch eller kvällsmat går att köpa här. Hiss finns inte. Det är otydligt vad som är fritt till gästen, och vad som man ska hålla sig ifrån. I teorin kan jag bara vandra in i köket och kontoret och göra vad fan jag vill där. Men! Personalen är jättevälkomnande. Det finns lite att göra om att det är ingenting att göra i Målilla (utom att ta sig därifrån eller åskåda den globala uppvärmningen), att den är en döende by, och den enda som håller Målilla hotell uppe är sannolikheten att det finns förbiresande som övernattar här. Det vet personalen, som verkar vilja göra det bekvämt för gästen, bara om man frågar snällt.

1/5 3 주전

Nej, det här var ingen bra plats det får ni göra om! Jag och mina vänner bokade det här hotellet när vi var på roadtrip genom vårt vackra land. Hotellet är väldigt risigt och mannen som tog emot oss var oehört otrevlig, han gick dessutom och pratade med sig själv, vilket vi tyckte var lite obehagligt. Men vi tänkte att vi ger väl hotellet en chans, men ack vilket misstag det skulle bli! När vi får vårt rum så är det stökigt överallt, badrummet ser ut som en bajamaja på valfri festival. Vi beklagade oss till den obehagliga mannen, men han sa åt oss att det ska se ut så och att vi bara ljuger. Dumma som vi var försökte vi så gott vi kunde att städa upp i rummet, så vi kunde få det lite trivsamt. Detta tog oss 2 timmar!!! Nu till det värsta. Efter att ha städat i två timmar beslutade vi oss för att gå ned till "restaurangen", om man ens kan kalla det restaurang? Maten som serverades var enbart färdigrätter som man värmer i mirkon!! Inte acceptabelt någonstans !

1/5 3 개월 전

어디서부터 시작해야 할까요.. 잠을 자려고 하면 누군가가 다락방에 앉아 다른 목소리로 혼잣말을 하거나, 복도에서 밖에 걸어다니면서 이상한 목소리로 이야기하는 소리가 들립니다. 잠도 거의 못 자고.. 밥을 먹은 뒤엔 그런 생각까지 한 게 후회스럽다.. 냉동식품처럼 포장된 음식을 사왔다. 한여름에 크리스마스 장식을 한다며 사람들이 그들을 나쁜 비판을 하는 인종차별주의자라고 부른다는 이야기도 들었습니다. 가족, 친척, 친구가 와서 코멘트를 하기 때문에 여기의 긍정적인 리뷰를 신뢰하지 마십시오!. 자신을 구하고 막히면 다른 숙박 시설을 선택하십시오!. 모두 잘 지내요!

1/5 3 개월 전

아내와 나는 나뭇잎이 떨어지고 바람이 나뭇가지를 바스락거리는 아름다운 30월의 어느 가을날 이곳에 머물렀습니다. 처음에는 곰팡이, 약, 가공 치즈를 연상시키는 의심스러운 냄새를 제외하고는 모든 것이 바이올린처럼 괜찮아 보였습니다. 그러나 저녁에 아내가 습한 구석에 앉아 인형을 가지고 놀고 있는 이상한 키의 대 남자를 발견했을 때 모든 것이 매우 불쾌한 해결로 끝났습니다. 그녀는 그 남자에게 친절하고 격려적인 말을 했지만 그 남자는 날아가서 소리쳤다. "여기서 당신은 움직임을 보게 될 것입니다!". 그녀는 너무 무서워서 그 자리에서 기절했습니다(이 호텔의 많은 사람들 중 하나 btw). (호텔 음식을 먹은 이후 두 번째로) 아내를 어깨에 메고 차를 타고 도망갔습니다. 그 남자가 우리를 따라오며 "증거 하나가 최고야!!!"라고 소리쳤기 때문입니다. 나는 Malmö를 향해 아래쪽에 있는 Renault Zoe의 가스를 눌렀고 백미러에서 마지막으로 본 것은 미친 듯이 웃으며 인형 중 하나와 이야기를 나누고 있는 남자였습니다. 다시는 Målilla하지 마십시오!

1/5 개월 전

hej mikael heter jag. Jag kom hit o ville boka rum för att ha magmys men de nekade mig eftersom dom inte tillåter något mys i lokalen. hade åkt hit hela vägen från Salem eftersom jag pratat med Ryan på facebook o han sa att det var okej.. men det var bara att vända. Rött kort från mig!

2023-01-04T10:53:02+01:00
상단에