fbpx

Кајакарење

Кајак надвор на езерото пред зелената шума
Алкаререт природен резерват
Неколку кајаци на пат кон копно
Уживајте во мирни ветрови и мирен момент на вода во прекрасниот Хулинген.
За да се лизнете тивко над површината на водата, застанете на работ на плажа за натопи и можеби гофика! Прекрасна активност на отворено што треба да ја направите со најблиските.

Сподели

2022-02-18T10:28:09+01:00
На врвот