fbpx

МакБаскет во Ланеберга

МакБаскет во Ланеберга
Алкаререт природен резерват
Скалиран G0120370

Дали сакате активност исполнета со адреналин? Пробајте пејнтбол во Лонеберга. МакБаскет е прекрасна активност за вас кои сакате адреналин и одговараат на сите од околу 14 години.

Ако сте група, добро е да контактирате со Hultsfredpaintball за да резервирате време за игри. Ако сте мал број на луѓе, се препорачуваат настани за напуштање на кои секој може да учествува. Можно е да дојдете сами на настанот. На пад-ин настаните, тимовите се мешаат и има различни типови на игри.

• Настаните што се појавуваат ги собираат оние кои сакаат да играат пејнтбол, но кои можеби нема да можат да соберат своја група или само оние кои сакаат да запознаваат и да играат нови луѓе заедно.

• Не мора да сте играле пејнтбол претходно за да учествувате. Инструктор има простор кој се грижи за сите нови и ја одржува играта.

• Настанот има bergänsat со места, па однапред резервирате за да обезбедите место.

Сподели

Критика

4/5 пред еден месец

многу убав персонал, но малку полош тек.

5/5 пред 11 месеци

Многу добар курс! Одличен персонал! Willе се вратиме !!

5/5 пред 6 месеци

2022-06-23T13:23:56+02:00
На врвот