fbpx

Акселсонс и Ејби

32676342 1694017577348590 6127475647582306304 н 1
Алкаререт природен резерват
116323660 3137724246311242 6883158846379447191 или

Продавницата за фарми е интересна дестинација за екскурзија за оние кои сакаат да купат производи со највисок квалитет. За време на сезоната на јагоди, можете да одите и да одберете свои јагоди.

Продавницата има сопствени производи на фармата, како што се компири и јагоди од разни видови. Продавницата купува производи од мали добавувачи кои имаат познато потекло и се со висок квалитет. Тука ќе најдете јајца од еребици, мед, сок, џем, мармалад, чизкејк и јагнешко месо и многу повеќе. Органски одгледуваните производи имаат приоритет. Во текот на летото, фарма кафе се отвора со лесен ручек.

Сподели

Критика

4/5 во последната недела

Добро самобирање, малку премногу лесно за бирање 😂. Станува скапо...

5/5 пред една недела

Добри јагоди. Малина. Продавница. Со многу. Добра услуга. Компири итн. Сок од џем. итн. ДОБРО. Храна. Послужување. ❤

5/5 во последната недела

Навистина добри јагоди и како самобирачки и мрзливи набавки. Многу убави вафли од компири со тесто од Скаген. Прекрасна продавница со многу добри работи.

4/5 во последната недела

Убаво место, може да има повеќе избор на кафе на сопствени производи.

5/5 пред еден месец

Прекрасно место со кога се произведува храна, добар квалитет. Има и можности сами да берете овошје .. пријатно задоволство со сопствените набрани јагоди итн. Навистина препорачувам на сите да одат таму..

2022-06-29T13:56:43+02:00
На врвот