Пицата има посебно место во нашите срца и доброто јадење неодамна се најде во менија различни од чисто италијанското. Во овој водич, ги собираме и чистите пицерии и ресторани во општината Хултсфред кои служат пица како дел од менито.

  • PXL 20210802 104443701 намалени

Ресторан Кунген

Во брза храна и пицерии|

Кунген Рестауранг се наоѓа централно во Хултсфред помеѓу планот на Тор и Кепингспаркен. Ресторанот Кинг нуди пици, хамбургери, риба и чипс и салати. Единствен е тој човек

  • Tre Kronor 1 е намален

Пицерија Тре круни

Во брза храна и пицерии|

Пицерија во Хултсфред, која се наоѓа во шопинг зоната Кнектен. Меѓу другото, овде се служат пица, ќебапи, гиро, салата и хамбургери. Нуди многу добри пици, пријателски персонал

  • Милано 1 скалиран

Пицерија Милано

Во брза храна и пицерии|

Сместена во центарот на Хултсфред, ќе ја најдете Pizzeria Milano, и со подигање и со заминување. Дополнително, се нуди достава до дома со дополнителни трошоци. Овде се служи

На врвот