fbpx
PXL 20210618 085829892 намалени
Алкаререт природен резерват
Четири хамбургери натрупани помфрит и облекување на Грилстуган

На кружниот тек во Målilla е Grillstugan и тука се служат хамбургери и колбаси со каша и други додатоци, како и сладолед.

Доколку дозволуваат временски услови, во близина на кујната за брза храна има и клупи за седење на отворено и места за паркирање.

Сподели

Сите ресторани
2021-07-02T14:01:02+02:00
На врвот