fbpx
Вчитување настани

«Сите настани

Овој настан веќе се случи.

Био Хултсфред - Свадба, погреб и крштевање

27 октомври во 18 часот. - 20: 18

|Настани што се повторуваат (Види се)

Еден настан на 24 октомври 2021 година во 18:30 часот.

Еден настан на 27 октомври 2021 година во 18:30 часот.

ВО СВАДБА, ПОГРЕБ И КРШТЕЊЕ - ФИЛМОТ дали ги следиме семејствата Орн и Сегер и нè води низ есента и зимата на пат кон Божиќните прослави и до новогодишната ноќ што неминовно значи крај на старото и почеток на нешто ново ? Филм за љубовта и смртта и сè помеѓу.

Возрасна граница: Од 7 години
Текст: Св.
Говор: Св.
Должина: 1 час 48 мин

Дали знаете дека можете да ги купите билетите за кино дигитално? Кликнете на врската и ќе бидете насочени кон нашата нова веб -страница: https://bioseplus.se/webb/hultsfred/

детали за

датум
27 октомври
време
18: 30 - 20: 18
категории:

Организатор

Рио Био Холтсфред
телефон
072-913 51 48
Пошта
riobiohultsfred@hultsfredsfk.se
Погледнете ја веб-страницата на организаторот

Место

Валхал
Стора Торгет 2
Хулсфорд, Округ Калмар 577 30 Шведска
+ Google на сајтот
телефон
0495 - 24 05 05
Погледнете ја веб-страницата на страницата
На врвот