fbpx
Повторувачки

Закачи ја Библијата

Библиотека Халсфред Вестра Линггатан 46, Хултсфред, Калмар Каунти

Работилница за деца од 6-12 години. Потребна е претходна регистрација, контактирајте ја библиотеката Ако имате какви било прашања, само контактирајте не! biblioteket@hultsfred.se, 0495-240088

Бесплатно
Повторувачки

Закачи ја Библијата

Библиотека Халсфред Вестра Линггатан 46, Хултсфред, Калмар Каунти

Работилница за деца од 6-12 години. Потребна е претходна регистрација, контактирајте ја библиотеката Ако имате какви било прашања, само контактирајте не! biblioteket@hultsfred.se, 0495-240088

Бесплатно
На врвот