fbpx
bambugården1 намален
Влез во Бамбугарден
Сала Бамбугарден

Кинеско-виетнамски ресторан со традиционален кинески и виетнамски. Има широк спектар на различни јадења, шведско домашно готвење, a la carte и денешен ручек.
Во лето, ресторанот има мала тераса на отворено. Внатре има 75 места и надвор 30 места.

Сподели

Критика

1/5 пред 3 месеци

Нарачав подлога за пилешко тајландски без зеленчук, добив подлога за зеленчук тајландски без пилешко, нарачав и шпагети болоњезе, вкусив мувлосав пустински стаорец.

5/5 пред 5 месеци

Вкусни, ГОЛЕМИ порции!

5/5 пред една недела

Добар како и секогаш, љубезен персонал

4/5 пред 8 месеци

Добра храна и обилни порции.

4/5 пред 10 месеци

Многу вкусна храна.

2022-06-22T14:33:08+02:00
На врвот