fbpx

Кога има доволно снег, има многу различни падини кои се совршени за тобоган или трки со снег. Облечете топла облека, спакувајте го ранецот со топло чоколадо и излезете на трките со тобоган.


  • Снежен тобоган трча во станбена област

Slättenbacken

Во населбата „Слатен“ во центарот на Холтсфред ќе го најдете Слатенбекен, мал и точно десен рид. Исто така постои и област за скара и осветлување.

  • Луѓе кои одат со санки во Лејонбекен

Лејонбекен

Издолжен рид кој е прилично стрмен. Тука има место за скара и осветлување. До ридот е лесно да се стигне со автомобил.

  • Поглед на тобоганот, Vattentorsnsbacken

Ридот на водената кула

Наклонот на водената кула се наоѓа во Јернфорсен, долг е околу 225 метри со пад од 30 метри. Осветлување е достапно.

  • Поглед на тобоганот Hesj Hesbacken

Хесјобакен

Hesjöbacken е прилично стрмен рид лоциран непосредно пред Målilla покрај Hesjön. Паркинг за автомобили е достапен на почетокот на ридот. Осветлување и скара област на располагање.

На врвот