fbpx

Во затворен простор или на отворено - Hultsfred нуди и релаксирачки спортски активности и брзи авантури за целото семејство.


  • IMG 5457 намалена

Hultsfreds DiscGolfPark

Диск голф или фризби голф како што се нарекува уште е спорт што се игра со диск (фризби). Курсот е долг 780 метри, се состои од 9 дупки

  • Скалиран G0170525

МакБаскет во Ланеберга

Дали сакате активност исполнета со адреналин? Пробајте пејнтбол во Лонеберга. МакБаскет е одлична активност за вас кои сакате адреналин и одговараат на сите

  • Paddleboard 4000X3000 px намалена

Paddle Stand Up Paddleboard

Одлична активност што е релаксирачка и која исто така може да биде предизвикувачка. Излезете на езерото или во огледална река. Весло спокојно!

  • Кајак надвор на езерото пред зелената шума

Кајакарење

Уживајте во мирни ветрови и мирен момент на вода во прекрасниот Хулинген. За да се лизнете тивко преку површината на водата, застанете на брегот за еден

  • решетката 5 намалена

Хагадалс падел

Падел е спорт со рекет кој може да се гледа како мешавина од тенис и сквош. Се игра на терен со две половини одвоени со мрежа,

  • Боречка

Халтсфредс Боулингхал

Халтсфредс Боулингхал има вкупно 8 курсеви прилагодени и за забавни и за натпреварувачки игри. За деца има огради т.н. браници да се преклопат на страните на патеката за

  • Салата на отворено во Хагадал

Салата на отворено во Хагадал

Вежбајте кога сакате, секогаш достапно и бесплатно за користење! Во директна врска со пливачката и спортската сала на Хагадал, има десет различни дрвени станици. Еве

  • Балиди терен за Малила

Балиди терен за Малила

Уметничко лизгање е популарна зимска активност! Тука можете да позајмите лизгалки, шлем, топка и палка. Постојат места за скара за оние кои сакаат да скара, не заборавајте

На врвот