fbpx

Ако патувате со камп приколка, автомото или планирате да кампувате за време на вашиот престој, има голем број на различни кампови - близу езерото, сценско и централно.

  • 20160803 153811 намалена

Теренот на Холтсфред

Веднаш во центарот во близина на езерото и шеталиштето, на станицата има четири места за паркирање. Слободно да стои една ноќ. Ако сакате теренска услуга, погледнете во Кампување Хултсфред

  • Поглед на гостите и шаторите во кампување на стадирањето на Холтсфредс

Халтсфред Страндкамп

Тука живеете со прекрасен поглед на езерото Хулинген! Вие сте близу до плажата, објектите и кафулето. Потребно е да се помине долг два километра пешачење покрај шеталиштето

  • Кампување во природата на Хесјан

Кампување во природата на Хесјан

Северно од Малила се наоѓа природен камп на Хесјон. Има паркинг места за камп приколки и мобилни домови, како и посебен шатор. Паркинг за хендикеп. Од паркингот има приспособлив пат надолу

  • IMG 20190807 155303 намален

Кампување во природа Ланеберга

Места за паркирање за приколки, моторкови и можност за кампување Тука е пристап до тоалет со хендикеп со топла вода и соблекувална. Област за скара и околу 900 метри повеќе

  • Колибите за риболов во областа Стора Хамарсја

Кампување во природа на Стора Хамарсјан

Прекрасно лоциран во областа за заштита на природата и рибарството Stora Hammarsjön Непосредно надвор од Hultsfred се наоѓа областа за заштита на природата и рибарството на Stora Hammarsjön. Кај Stora Hammarsjön, околу 10 км, има полесен

На врвот