Ако патувате со камп приколка, автомото или планирате да кампувате за време на вашиот престој, има голем број на различни кампови - близу езерото, сценско и централно.

  • Слика на отворен жолто-зелен тревник со две дрвја покрај него и шума во позадина.

Теренот на синџирот на теле

🏕️ Кампување|

Паркинг во градината Kalvkätte со пристап до вода, WC и корпа за ѓубре. Во близина на теренот Kalvkätte се наоѓа градината Kalvkätte, која содржи различни градини со цвеќиња и други растенија.

  • 20160803 153811 намалена

Теренот на Холтсфред

🏕️ Кампување|

Веднаш во центарот кај езерото и шеталиштето, станицата има четири паркинг места. Слободно да стои една ноќ. Ако сакате услуга на теренот, ќе бидете упатени во Camping Hultsfred или

  • Кампување во природата на Хесјан

Кампување во природата на Хесјан

🏕️ Кампување, 🏐 Одбојка|

Северно од Малила се наоѓа природното кампување на Хесјон. Има терени за камп приколки и мобилни домови, како и посебен терен за шатори. Паркинг за хендикепирани. Природното кампување на Хесјон е капачко и не оди

  • IMG 20190807 155303 намален

Кампување во природа Ланеберга

🏕️ Кампување|

Паркинг места за камп приколки, моторни куќи и можност за кампување Овде има пристап до тоалет за инвалиди со топла вода и соблекувална. Површина за скара и околу 900 метри до делот за капење.

На врвот