fbpx

Дали сакате да се разбудите во мала викендица среде шума без струја или комшии, или избирате да живеете во викендица за да можете сами да си направите утринско кафе, оставете ги децата да имаат своја соба и да можат да паркирате надвор од јазолот? Без разлика каква куќа ќе изберете, тука има нешто за вас. Колиби од секаков вид.

  • Колибите за риболов во областа Стора Хамарсја

Фискебодарна - Стора Хамарсјамродет

Фискебодарна - Stora Hammarsjöområdet се наоѓа на околу 10 км западно од Холтсфред, околу 25 минути до Вимерби. Областа е област за зачувување на природата и риболов, која вклучува околу 30

  • Фергсјастогорна во областа Стора Хамарсја

Стенкула - Стора Хамарсјамредет

Стенкула е семејна куќа со поглед на езеро во прекрасна природна област. На околу 10 км западно од Холтсфред се наоѓа областа за зачувување на природата и риболовот Стора Хамарсјамродет. Област со карактер на пустина

  • IMAG0041 е зголемен

Фергкула - Стора Хамарсјамородет

Семејна куќа со поглед на езеро во прекрасна природна област. На околу 10 км западно од Холтсфред се наоѓа областа за зачувување на природата и риболовот Стора Хамарсјамродет. Област со пустински карактер што поканува

  • Сјоасен1 намален

Сјесен - Стора Хамарсјамродет

Семејна куќа со наведнат езерски заговор, вклучувајќи авион и брод. Околу 10 км западно од Халтсфред се наоѓа областа за зачувување на природата и риболовот - Стора Хамарсјамродет. Област со карактер на пустина

  • m5327 1 мк 22 намалена

Кабини преку ноќ на Хагадал

Кабини за ноќевање со простор за четири лица. Мали, едноставни куќички од 10 квадрати кои се совршени за ноќевања. Колибите се наоѓаат во ограден простор зад објектот.

  • Слика на црвена куќа со мала тераса. Веднаш до куќата има мала област за скара со клупа за седење и река.

О-штуган

Изнајмете куќа на вашиот сопствен остров Совршена за вас кои барате мир и тишина. Останете на сопствен остров во мала викендичка за 4

  • хамарсен

Хамарсен - Стора Хамарсјамродет

Семејна куќа со наведнат езерски заговор, вклучувајќи авион и брод. На околу 10 км западно од Холтсфред се наоѓа областа за зачувување на природата и риболовот Стора Хамарсјамродет. Област со карактер на пустина што поканува

На врвот