fbpx

Хагадалс падел

IMG 4707
Алкаререт природен резерват
решетка 5

Падел е спорт со рекет кој може да се гледа како мешавина помеѓу тенис и сквош. Се игра на терен со две половини од теренот разделени со мрежа, исто како и тенисот. Сепак, можете да ги користите и ѕидовите во играта - што повеќе личи на сквош.

Резервирајте термин за игри на hultsfred.actorsmartbook.se или на телефон 0495-24 05 30.

Сподели

Критика

5/5 пред 3 месеци

2022-07-25T13:51:03+02:00
На врвот