fbpx
Соба 4 намалена
Алкаререт природен резерват
Хотел „Мелила“

Målilla Hotell е мал хотел со ресторан. Денешниот ручек, ла ла карте, пица и салати се служат тука. Ресторанот има целосни права. Има 40 внатрешни седишта и 20 седишта на отворено.
Бесплатен Wi-Fi.

Сподели

Критика

1/5 пред една недела

Осомничен маж на околу 30-ти трча низ хотелот врескајќи и се однесува многу чудно. многу гадни сопственици кои ве нарекуваат расист веднаш штом ќе се пожалите на нив или на хотелското искуство кое воопшто не е прифатливо. храната е натопена во масло и има стар вкус. Чудниот човек дури и ме шпионираше додека јадев, многу непрофесионално.

2/5 пред еден месец

Да еј, Рајан е повторно тука. Јас сум син на сопственикот и НЕ прифаќам никакви непријатни коментари за нашите прегледи. Немаме скриени деца во хотелот. Можеби татко ми има сопственик неколку деца во подрумот на неговата куќа, но ние тогаш немаме скриени деца во хотелот! Имавме бубачки, но тие се на пат сега кога нарачавме спреј што го отстранува сето тоа. И не трчам и не викам тоа е лаги. Викавме неколку пати на нашите клиенти, но не повеќе!

1/5 пред еден месец

Тоа е пена момче во неговите 30-ти, кој трча наоколу врескајќи во ресторанот и хотелот. Кога тргнав кон тоалетот, го видов како си игра доктор со играчки. Веќе не се чувствувам толку удобно со целата врева и крици што ги прави овој човек. Дополнително, видов како целосно неиспровоциран го кара цело семејство! Меѓу најболните јас начин. Тоа ќе биде 1 ѕвезда од мене. Не доаѓај овде.

5/5 пред 2 месеци

Добредојдовте на нашето прекрасно место. Сакам само да ве потсетам дека тој што се преправаше дека сум јас се вика Јохан Норберг и живее со мајка му и татко му во Норботен, тие никогаш не биле во нашето убаво место. Немам вошки и сè уште работам на сетови. П.С има и друга работа и никогаш не сум направил лажен профил како што немам време да се туширам и мијам забите и пресоблекувам не можам да одам пред клиенти и мириса лошо што не сака никој да го прави. Па да, сим се преправа дека сум јас е регистриран. Ви благодариме на другите кои дадоа прекрасни коментари и ви се допадна нашето место, повторно добредојдовте.

3/5 пред 4 месеци

Убава и добредојдена атмосфера. Остана во анексот, уредна и уредна просторија со добри кревети. Појадокот беше во ред, но можеше да биде малку поопширен.

Сите хотели
2021-07-02T08:14:51+02:00
На врвот