Pizzeria Betjänten

PXL 20210618 070902059 scaled
Alkärrets naturreservat
betjanten

Pizzerian ligger centralt i Virserum. Här äter du gott i trivsamma lokaler. Hos Restaurang Betjänten får du alltid bra service och god kvalitet. Du kan äta dagens lunch, pizza, gyros, hamburgare och sallad. Under sommaren finns även uteservering.

Dela

Recensioner

5/5 under den senaste veckan

Trevlig lokal! Mycket god pizza. Tillägg för glutenfri botten, helt ok!

1/5 för 5 månader sedan

Jag brukar handla här någon gång per år och har alltid tidigare tyckt de varit bra, har t o m rekommenderat dem till vänner som kommer på besök, men senaste gången (13/4 2022) blev jag väldigt besviken. Vi köpte med oss tre pizzor, samtliga hade otroligt snålt med fyllning. Alltså komiskt lite fyllning. Kanske hade de en dålig dag, eller så har de bytt bagare. Oavsett vilket så var det verkligen under all kritik.

1/5 för 2 månader sedan

De har inte koll på vad de erbjuder på lunchmenyn. Mannen i kassan blev irriterad när jag försökte förklara vad de skrivit som skulle ingå i lunchpriset. Det slutade med att de tog för mycket betalt. Sen serverade de fel mat. Kommer aldrig åka hit igen och rekomenderar inte någon annan att göra det heller.

1/5 för 2 månader sedan

Det var mycket ost på pizzan. Där slutar det positiva. Vresigare pizzabagare får man leta efter. Felskriven meny, felaktig beställning och på svägerskans citron klyfta kom lappen med. Misstänker att citronen inte tvättats.

1/5 för 3 månader sedan

Trevlig personal , men förmodligen den sämsta Pizzan någonsin typisk lågbudget Pizza vilket innebär billig ost o skinka usch va dåligt var där idag för första o sista gången.

Karta

Alla restauranger
2022-08-10T17:31:57+02:00
Till toppen