نمائش جو افتتاح جڏهن اسان ويرسرم آرٽ هال ۾ گر

لوڊنگ وارا واقعا

«سڀ واقعا

نمائش جو افتتاح جڏهن اسان ويرسرم آرٽ هال ۾ گر

20 اپريل شام 14 ايم

Den 20 april kl. 14, invigs utställningen Medan vi faller på Virserums Konsthall. Invigningstalare är Helena Nilsson som är Regional utvecklingsdirektör Kalmar län. På plats finns även konstnärerna Hillevi Cecilia Högström, Finn Ahlgren och Lars Noväng och Åsa Svenfelt från Mistra Sustainable Consumption. Utställningen invigs med musik och teater från Shakespeares förställning Mycket väsen för ingenting.

Mistra Sustainable Consumption tillsammans med konstnärerna Hillevi Cecilia Högström, Finn Ahlgren och Lars Noväng och Virserums Konsthall har skapat en utställning kring hållbar konsumtion och konsumtionens roll i framtiden.

Medan vi faller

Vi lever idag i ett samhälle där konsumtionen är motorn i ekonomin, hur kan vi egentligen förändra detta beteende? Varje del i samhället har en roll att ifrågasätta detta mönster av beteenden. I detta samarbete möts konsten och vetenskapen med fokus på dagens ohållbara konsumtion.

Konstnärerna Hillevi Cecilia Högström, Finn Ahlgren och Lars Noväng har alla arbetat med att gestalta och undersöka både nutidens och framtidens konsumtion. Verken har tagit avstamp i alternativa möjligheter där samhället inte utarmar naturresurser och ändå ger människor möjlighet till ett bra liv. Medel för att skapa verken har utlysts i samarbete med Mistra Sustainable Consumption.

Utställningen Medan vi Faller undersöker hur konst kan inspirera oss att ifrågasätta ohållbar konsumtion som koncept och inspirera oss att se nya vägar.

Mistra Sustainable Consumption

Forskningsprogrammet syftar till att stimulera en övergång till mer hållbar konsumtion. Målet för programmet är att bidra till omställning genom ökad kunskap om hur hållbar konsumtion som idag praktiseras av ett fåtal kan skalas upp och bli mer vanlig. Fokus är på områdena mat, semester och heminredning.

تفصيل

تاريخ:
20 اپريل
وقت:
14:00
درجا بندي:
ويب سائيٽ:
https://www.virserumskonsthall.com/medan-vi-faller/

جوڙيندڙ

وائريرسس ڪنسلول
فون
0495-315 06
اي ميل
info@virserumskonsthall.com ٺاهي
منتظم جي ويب سائيٽ ڏسو

جڳهه

وائريرسس ڪنسلول
ڪرڪوگن 36
وائريرسيرم, ڪالمار ڪائونٽي 577 72 سوئيڊن
گوگل ميپس ذريعي وڃو
فون
0495-315 06
ويب سائٽ جي ويب سائيٽ ڏسو
مٿو