Tenisi është i përshtatshëm për të gjitha grupmoshat dhe pikat e forta të lojës. Është një sport i shkëlqyer familjar që është njëlloj i përshtatshëm si për burrat ashtu edhe për gratë, të rinjtë dhe të moshuarit.

Tenisi është një sport fillimisht anglez i raketës që luhet në një fushë drejtkëndore, fillimisht jashtë dhe më vonë edhe në ambiente të mbyllura. Tani tenisi luhet në të gjithë botën, dhe sigurisht këtu në Hultsfred. Nëse keni dëshirë të lëvizni trupin tuaj, mund të rezervoni në një nga fushat tona të tenisit.

Në krye