Padel (ose padel tenis) është një sport me raketë që mund të shihet si një përzierje midis tenisit dhe kungullit. Luhet në një fushë me dy gjysma të ndara nga një rrjetë, ashtu si tenisi. Sidoqoftë, mund të përdorni edhe muret në lojë, e cila është më e ngjashme me kungullin.

  • raft 5 i shkallëzuar

Hultsfred Padel

Salla e parë padel e Hultsfred me 3 fusha të brendshme. Ka akses në dhomën e zhveshjes, me dush dhe tualet. Raketat dhe topat janë në dispozicion për t'u marrë me qira ose për të blerë. Makinë shitëse me ushqime,

  • Foto e

Gjykata e vogël padel

Fusha e re padel e Mållilla është e freskët dhe e gatshme për përdorim. Këtu ishte një ish fushë tenisi që u shndërrua në një fushë padel. Ushtrimi jashtë ju bën të dy më në formë,

Në krye