Shumë shtretër hotelesh janë bërë për ju! Shijoni luksin për të mos pasur nevojë të mendoni për pastrimin, gatimin e mëngjesit ose sjelljen e çarçafëve në një nga hotelet tona.

  • hotelDacke1 i shkallëzuar

Hotel Dacke

🏨 Hotel, Restorante|

Hotell Dacke është hotel familjar i vendosur në qendër në Virserum. Ngjitur me hotelin është një park i madh makinash. Afërsia me pyllin dhe liqenin. Restoranti i hotelit

Në krye