fbpx

Nëse udhëtoni me një karvan, shtëpi automobilistike ose planifikoni të bëni kamp gjatë qëndrimit tuaj, ka një numër vendesh kampingu të ndryshëm - afër liqenit, piktoresk dhe qendror.

  • 20160803 153811 shkallĂ«zuar

Fusha e Hultsfred

Pikërisht në qendër afër liqenit dhe shëtitores, stacioni ka katër hapësira parkimi. Lirë për të qëndruar një natë. Nëse dëshironi shërbim të lartësisë, ju lutemi referojuni Camping Hultsfred

  • Pamje e mysafirĂ«ve dhe çadrave tĂ« kampeve nĂ« Hultsfreds Strandcamping

Hultsfred Stampcamping

Këtu jetoni me një pamje të bukur të Liqenit Hulingen! Jeni afër plazhit, ambienteve dhe kafenesë. Duhet një shëtitje e gjatë dy kilometra përgjatë shëtitores

  • Kampingu i natyrĂ«s nĂ« Hesjn

Kampingu i natyrës në Hesjn

Në veri të MÄlilla është kampi natyror i Hesjön. Ka vende parkimi për karvanët dhe shtëpitë e lëvizshme, si dhe një vend të veçantë tendë. Parkim për personat me aftësi të kufizuara. Nga parkingu ka një rrugë të personalizueshme poshtë

  • IMG 20190807 155303 i shkallĂ«zuar

Kampe natyre Lönneberga

Hapësira parkimi për karvanët, automjetet dhe mundësia e kampeve Këtu është hyrja në një tualet me aftësi të kufizuara me ujë të nxehtë dhe dhomën e zhveshjes. Zona e Barbecue dhe rreth 900 metra më shumë

  • ShtĂ«pitĂ« e peshkimit nĂ« zonĂ«n e Stora Hammarsjö

Kampingu i natyrës i Stora Hammarsjön

E vendosur bukur në zonën e ruajtjes së natyrës dhe peshkimit Stora Hammarsjön Pak jashtë Hultsfred është zona e ruajtjes së natyrës dhe peshkimit të Stora Hammarsjön. Në Stora Hammarsjön, rreth 10 km, ka një më të lehtë

NĂ« krye