fbpx

Nëse udhëtoni me një karvan, shtëpi automobilistike ose planifikoni të bëni kamp gjatë qëndrimit tuaj, ka një numër vendesh kampingu të ndryshëm - afër liqenit, piktoresk dhe qendror.

  • 20160803 153811 shkallëzuar

Fusha e Hultsfred

Pikërisht në qendër afër liqenit dhe shëtitores, stacioni ka katër hapësira parkimi. Lirë për të qëndruar një natë. Nëse dëshironi shërbim të lartësisë, ju lutemi referojuni Camping Hultsfred

  • Pamje e mysafirëve dhe çadrave të kampeve në Hultsfreds Strandcamping

Hultsfred Stampcamping

Këtu jetoni me një pamje të bukur të Liqenit Hulingen! Jeni afër plazhit, ambienteve dhe kafenesë. Duhet një shëtitje e gjatë dy kilometra përgjatë shëtitores

  • 20190805 154043 shkallëzuar

Kampingu i natyrës në Hesjn

Në veri të Målilla është kampe natyre nga Hesjön. Ka hapësira parkimi për karvanët dhe shtëpitë e lëvizshme, si dhe një vend të veçantë për tendë. Parkim me hendikep. Nga parku i makinave ka një rrugë të personalizueshme poshtë

  • IMG 20190807 155303 i shkallëzuar

Kampe natyre Lönneberga

Hapësira parkimi për karvanët, automjetet dhe mundësia e kampeve Këtu është hyrja në një tualet me aftësi të kufizuara me ujë të nxehtë dhe dhomën e zhveshjes. Zona e Barbecue dhe rreth 900 metra më shumë

Në krye