fbpx
Hammarsjoleden
Rezervat natyror Alkärret
Fika pa Hammarsjoleden

Shtegu fillon në kopshtin Kalvkätte, i cili është një objekt shumë i mirë në dalje nga autostrada 23 drejt qendrës Hultsfred. Parkoni makinën tuaj në parkun e madh të makinave, dhe hap drejt në kopshtin fantastik para se të filloni ecjen tuaj. Ekziston një përzgjedhje e madhe e bimëve shumëvjeçare, një kopsht me barishte dhe një kopsht i vogël me trëndafila.

Ju pastaj ecni në shtigje dhe rrugë kryesore me zhavorr deri në zonën e kohës së lirë të Stora Hammarsjön.

Pjesa e fundit e shtegut kalon nëpër një rezervat natyror. Terren mjaft kodrinor me pyll të rrallë dhe të vjetër me pisha. Shtegu Hammarsjö përfundon në Stora Hammarsjön ku mund të vazhdoni të ecni rreth Hammrsjön ose ndoshta të ndaleni për një kafe dhe një zhytje në Hammarsjön.

Falë të drejtës së aksesit në publik, të gjithë mund të lëvizin lirshëm në natyrën suedeze. Lexoni më shumë rreth të drejtës së aksesit publik në faqen e internetit të Agjencisë Suedeze të Mbrojtjes së Mjedisit

  • Gjërat e mira për të marrë me vete në një udhëtim ditor mund të jenë uji, arna, një hartë, celular, shtresa shtesë triko mbi shtresë dhe çorape.
  • Qentë nuk duhet të jenë të lirë në natyrë gjatë periudhës 1 Mars - 20 Gusht.
  • Gjueti Moisiu zhvillohet në mes të tetorit.
  • Sillni një qese për mbeturina dhe mbetje
  • Informoni veten për çdo ndalim aktual zjarri. Në raste normale, ju mund të bëni një zjarr, por mos bëni zjarr në gurë ose gurë dhe shuani zjarrin siç duhet.

• Në kopshtin Kalvkätte ka parkim dhe gjatë muajve të verës ka edhe një tualet dhe një postë uji.

• Në Lilla Hammarsjön ka një zonë të vogël kundër erës dhe Barbecue.

• Në Åkebosjön ka një zonë të shtrojë me tryezë, ambiente noti.

• Në Stora Hammarsjön ka parkim, tualet në natyrë, mbrojtje nga era, zonë për Barbecue, kampe natyre, zonë noti, vaskë të nxehtë dhe sauna.

pjesë

Shqyrtime

5/5 një vit më parë

Një shteg i bukur që të kalon nëpër përvoja të ndryshme të natyrës. E përsosur për këdo që zbulojmë, por e bëjmë me një ritëm të qetë.

5/5 2 vjet më parë

Hammarsjöleden është një shteg tepër i bukur. Isshtë e shënuar mirë, ka stola përgjatë rrugës dhe tabela informacioni që tregojnë për pikat e referimit që takoni.

4/5 2 vjet më parë

Shteg i bukur për të ecur

4/5 2 vjet më parë

Me dashurinë e tij

3/5 2 vjet më parë

hartë

Të gjitha shtigjet e alpinizmit

Të gjitha shtigjet e alpinizmit
2021-07-12T08:35:08+02:00
Në krye