fbpx
20190805 154043 shkallëzuar
Rezervat natyror Alkärret
hessie3 shkallëzuar

Në veri të Målilla është kampe natyre nga Hesjön. Ka hapësira parkimi për karvanët dhe shtëpitë e lëvizshme, si dhe një vend të veçantë për çadra. Parkim me hendikep.
Nga parku i makinave ekziston një rrugë e adaptuar deri në zonën e larjes, ku ka një devijim të hendikepit në ujë. Dush i veçantë për qen. Mundësia për të ecur lirshëm përgjatë një shtigje të shënuar shëtitjeje rreth liqenit.

Tarifat në ditë; 70 korona për çadra dhe 100 korona për karvanët dhe shtëpitë e lëvizshme.

pjesë

Shqyrtime

5/5 një muaj më parë

I pëlqen vërtet ky kamping dhe vend banje në natyrë. Raunde të qeta dhe të këndshme shumë të bukura për të shkuar. Duaje natyrën dhe gjithashtu lakun e verdhë që të bën të ecësh pak në rrugën e ngushtë.

5/5 4 muaj më parë

Absolutisht në rregull vend i mrekullueshëm për larje i lirë dhe i mirë

4/5 4 muaj më parë

E përsosur për ju që dëshironi të bëni një jetë pak më të thjeshtë në kamping, not të këndshëm dhe të pastër, me aftësi të kufizuara. Rekomandojmë shumë një vizitë!

5/5 3 muaj më parë

Mirë por është pak e ndotur

5/5 4 muaj më parë

Ne e përjetuam atë si një vend vërtet të bukur me një banjë të këndshme

Të gjitha vendet e kampingut
2021-10-27T11:51:36+02:00
Në krye