fbpx
PXL 20210618 085829892 i shkallëzuar
Rezervat natyror Alkärret
Katër hamburgerë të grumbulluar në patate të skuqura dhe të veshura në Grillstugan

Në rrethrrotullimin në Målilla është Grillstugan dhe këtu burgerët dhe sallamet shërbehen me pure dhe pajisje të tjera, si dhe akullore.

Lejimi i motit, ka edhe stola për ulëse në natyrë dhe hapësira parkimi janë në dispozicion pranë kuzhinës së ushqimit të shpejtë.

pjesë

2022-01-28T11:34:25+01:00
Në krye