fbpx
Një tas me një merak pule dhe një tas me oriz në Hos Annika
Rezervat natyror Alkärret
Pjatë me dy vezë dhe një tigan

Ushqim i gatuar mirë kryesisht nga përbërësit suedezë. Restoranti mund të rezervohet për parti private, është gjithashtu e mundur të merrni hotelieri. Annika ka një interes të madh në muzikë që do të ndihet në restorant në të ardhmen. Mirë se vini ngrohtësisht për të shijuar ushqim dhe muzikë!

pjesë

Shqyrtime

5/5 6 muaj më parë

Ushqim shumë i mirë, tryeza e Krishtlindjeve ishte fantastike! Annika, sa person i këndshëm dhe mikpritës!

5/5 8 muaj më parë

Ne po shkonim në veri dhe iu afruam Hultsfredit kur ishte koha për drekë. Ne gjetëm këtë perlë të vogël dhe hëngrëm një drekë të mrekullueshme (akullore ose zierje viçi). Për më tepër, një pritje fantastike miqësore. Plus shtesë për tualetin e bukur me qirinj të ndezur dhe peshqirë të vegjël.

5/5 6 muaj më parë

Sot ofrohet ushqim falas për Krishtlindje shumë i mirë.

5/5 12 muaj më parë

Kolegët e mi të dashur dhe unë ishim pak të uritur për një copë ushqim. Vendosëm të hanim në Hos Annika. Kur arritëm atje u pritëm me mirësi nga Annika. U ulëm në një tryezë të vendosur me një mbulesë tavoline dhe qirinj. Annika qëndroi në fund të tryezës dhe prezantoi ushqimin. Ne morëm harengë shtëpie, patate dhe sallatë për fillestarët dhe një merak pule me oriz për pjatën kryesore. Gjithçka ishte shumë e mirë.

5/5 10 muaj më parë

Një domosdoshmëri nëse keni rrugë të kaluara! Ushqim shumë i mirë, dhomë e bukur dhe shërbim i shkëlqyeshëm. Ne patjetër do të vijmë këtu përsëri!

2022-06-29T14:12:58+02:00
Në krye