fbpx
Duke ngarkuar Ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

Kjo ngjarje tashmë ka ndodhur.

Bio Hultsfred - Dasma, funerali dhe pagëzimi

27 Tetor në ora 18:30. - 20: 18

|Ngjarje të përsëritura (Shiko gjithcka)

Një ngjarje më 24 tetor 2021 në 18:30 pasdite.

Një ngjarje më 27 tetor 2021 në 18:30 pasdite.

N W DASM, FUNERAL DHE PAGTZIM - FILMI i ndjekim familjet Öhrn dhe Seger dhe na çojnë nëpër vjeshtë dhe dimër në rrugën tonë drejt festimeve të Krishtlindjeve dhe natës së Vitit të Ri, që do të thotë në mënyrë të pashmangshme përfundimi i së vjetrës dhe fillimi i diçkaje të re ? Një film për dashurinë dhe vdekjen dhe gjithçka në mes.

Kufiri i moshës: Nga 7 vjet
Tekst: Sv
Fjala: Sv
Gjatësia: 1 orë 48 min

A e dini se mund t'i blini biletat tuaja të kinemasë në mënyrë dixhitale? Klikoni në lidhjen dhe do të drejtoheni në faqen tonë të re në internet: https://bioseplus.se/webb/hultsfred/

detalet

data
27 oktober
kohë
18: 30 - 20: 18
Categories:

Organizator

Rio Bio Hultsfred
telefon
072-913 51 48
Mail
riobiohultsfred@hultsfredsfk.se
Shikoni faqen e internetit të organizatorit

Vendi

Valhall
Stora Torget 2
Hultfred, Qarku Kalmar 577 30 Suedi
+ Google Map
telefon
0495 - 24 05 05
Shikoni faqen e internetit të faqes
Në krye