Duke ngarkuar Ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

Kafe e vogël dhe e madhe

23 maj në ora 09 pasdite. - 11: 00

|Ngjarje të përsëritura (Shiko gjithcka)

Një ngjarje çdo 1 javë / javë duke filluar nga ora 09:00 e së hënës, e përsëritur deri më 31 maj 2022

20220302 115056 shkallëzuar

Aktivitete të hapura për fëmijë 0-6 vjeç në shoqërinë e një të rrituri

detalet

data
23 maj
kohë
09: 00 - 11: 00
Categories:
Uebfaqja:
www.kebergskyrkan.se

Organizator

Kisha Ekeberg
telefon
0495 - 304 02
Mail
eka@ekebergskyrkan.se
Shikoni faqen e internetit të organizatorit

Vendi

Kisha Ekeberg
53. Storgatan
Virserum, Qarku Kalmar 57772 Suedi
+ Google Map
telefon
070-682 30 31
Shikoni faqen e internetit të faqes