Duke ngarkuar Ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

Hyrja në Digitek

17 maj në ora 14 pasdite. - 16: 00

|Ngjarje të përsëritura (Shiko gjithcka)

Një ngjarje çdo 1 javë / javë duke filluar nga ora 14:00 e së hënës, e përsëritur deri më 30 maj 2022

Një ngjarje është 1 javë / javë duke filluar nga ora 14:00 e së martës, e përsëritur deri më 31 maj 2022

Falas
dixhitalet

Të hënave 10-12

Të martave 14-16

Gjatë regjistrimit, banorët e bashkisë mund të marrin mbështetje në mënyrë që ata të marrin pjesë në mundësitë e digjitalizimit. Stafi në vend mund, për shembull, t'ju ndihmojë të shkarkoni aplikacione, t'ju tregojë se si të përdorni shërbimet dixhitale të bibliotekës ose aktorëve të tjerë. Tregoni se si të bëni video thirrje etj.

detalet

data
17 maj
kohë
14: 00 - 16: 00
Kostoja
Falas
Categories:

Organizator

Bibliotekat në Hultsfred dhe Virserum
telefon
0495-24 00 88
Mail
biblioteket@hultsfred.se
Shikoni faqen e internetit të organizatorit

Vendi

Biblioteka Hultsfred
Västra Långgatan 46
Hultfred, Qarku Kalmar 577 30 Suedi
+ Google Map
telefon
0495 - 24 00 88
Shikoni faqen e internetit të faqes