Duke ngarkuar Ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

Ecja në gjuhë

18 maj në ora 13 pasdite. - 14: 30

|Ngjarje të përsëritura (Shiko gjithcka)

Një ngjarje çdo 1 javë / javë duke filluar nga ora 13:00 e së Mërkurës, e përsëritur deri më 15 Qershor 2022

Falas
foto ecin shkallëzuar

Ecni në Hultsfred dhe flisni Suedisht!

Të mërkurave 13.00-14.30 duke filluar nga 6 Prill

Mblidhemi jashtë hyrjes së bibliotekës dhe më pas hyjmë brenda

Zona e afërt Hultsfred.

Nga hyrja!

Për më shumë informacion kontaktoni:

hampus.eriksson@hultsfred.se, 0495–240085

neroz.mohamad@hultsfred.se

Mirësevini në bibliotekën e Hultsfred!

detalet

data
18 maj
kohë
13: 00 - 14: 30
Kostoja
Falas
Categories:

Organizator

Bibliotekat në Hultsfred dhe Virserum
telefon
0495-24 00 88
Mail
biblioteket@hultsfred.se
Shikoni faqen e internetit të organizatorit

Vendi

Biblioteka Hultsfred
Västra Långgatan 46
Hultfred, Qarku Kalmar 577 30 Suedi
+ Google Map
telefon
0495 - 24 00 88
Shikoni faqen e internetit të faqes