Duke ngarkuar Ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

Prisni Biblën

23 maj në ora 15 pasdite. - 16: 30

|Ngjarje të përsëritura (Shiko gjithcka)

Një ngjarje 28 Mars 2022 në orën 15:00

Një ngjarje e 9 majit 2022 në orën 15:00.

Një ngjarje e 23 majit 2022 në orën 15:00.

Një ngjarje 11 Prill 2022 në orën 15:00

Një ngjarje 25 Prill 2022 në orën 15:00

Imazhi i MicrosoftTeams 2

Punëtori për fëmijë nga 6-12 vjeç.

Kërkohet regjistrim paraprak, kontaktoni bibliotekën.

Nëse keni ndonjë pyetje, thjesht kontaktoni! :-)

Informacioni i kontaktit: virserums.bibliotek@hultsfred.se, 0495-240372

detalet

data
23 maj
kohë
15: 00 - 16: 30
Categories:

Organizator

Bibliotekat në Hultsfred dhe Virserum
telefon
0495-24 00 88
Mail
biblioteket@hultsfred.se
Shikoni faqen e internetit të organizatorit

Vendi

Biblioteka e Virserum
Skolgatan 5
Virserum, Qarku Kalmar 570 80 Suedi
+ Google Map
telefon
0495-24 03 72
Shikoni faqen e internetit të faqes