fbpx
Duke ngarkuar Ngjarjet

«Të gjitha ngjarjet

Kjo ngjarje tashmë ka ndodhur.

Prisni Biblën

27 Tetor në ora 15:00. - 16: 30

|Ngjarje të përsëritura (Shiko gjithcka)

Një ngjarje çdo 1 javë / javë duke filluar nga ora 15:00 e së Mërkurës, e përsëritur deri më 8 Dhjetor, 2021

Falas
Imazhi i MicrosoftTeams 2

Punëtori për fëmijë nga 6-12 vjeç.

Kërkohet regjistrim paraprak, kontaktoni bibliotekën

Nëse keni ndonjë pyetje, thjesht kontaktoni!

biblioteket@hultsfred.se, 0495-240088

detalet

data
27 oktober
kohë
15: 00 - 16: 30
Kostoja
Falas
Categories:

Organizator

Bibliotekat në Hultsfred dhe Virserum
telefon
0495-24 00 88
Mail
biblioteket@hultsfred.se
Shikoni faqen e internetit të organizatorit

Vendi

Biblioteka Hultsfred
Västra Långgatan 46
Hultfred, Qarku Kalmar 577 30 Suedi
+ Google Map
telefon
0495 - 24 00 88
Shikoni faqen e internetit të faqes
Në krye