fbpx

Pica ka një vend të veçantë në zemrat tona dhe pjata e mirë ka gjetur kohët e fundit në meny të tjera nga ato thjesht italiane. Në këtë udhëzues, ne mbledhim piceri të pastra dhe restorante në komunën Hultsfred që shërbejnë pica si pjesë e menusë.

  • PXL 20210802 104443701 i shkallĂ«zuar

Restorant Kungen

Kungen Restaurang ndodhet në qendër në Hultsfred midis planit të Tor dhe Köpingsparken. Restoranti King ofron pica, hamburgerë, peshk dhe patate të skuqura dhe sallata. Unik eshte ai njeri

  • Fasada e Charlie Piceri

Charlie Piceri

Piceri Charlie në Mörlunda ofron picat, hamburgerët, Barbecue dhe sallatat. "Pica Mörlunda" mund të gjendet vetëm në Charlie Pizzeria

  • MĂ„lillaPiceria

Piceri MĂ„lilla

Piceri e vendosur në qendër në MÄlilla. Përveç picës, qebapët dhe sallatat janë gjithashtu në menu. Të dy për të porositur dhe për të sjellë ose ulur

  • bandygrillen4 i shkallĂ«zuar

Piceri Bandygrillen

Përgjatë VetlandavÀgen në MÄlilla është Bandy Grill. Këtu mund të zgjidhni midis hamburgerëve, salciceve, qofteve, qebapëve, pulës. Gjatë verës ka edhe një tarracë të vogël në natyrë.

  • emĂ„baren1 shkallĂ«zuar

Restorant dhe Piceri EmÄbaren

EmÄbaren është një restorant dhe piceri. Gatim shtëpi në shtëpi është shërbyer këtu për drekë në mes 1100-1400. Si një alternativë ndaj pjatës së sotme, ekzistojnë picat, sallatat ose qebapët.

  • venezia3 e shkallĂ«zuar

Piceri Venezia

Piceri e vendosur në qendër të Hultsfred. Përveç picës, qebapët dhe sallatat janë gjithashtu në menu. Në verë ka edhe një tarracë në natyrë. Janë 24

  • Tre Kronor 1 i shkallĂ«zuar

Piceri Tre korona

Piceri në Hultsfred që është afër Willys. Këtu shërbehen pica, qebapë, xhiros, sallata dhe burger. Ofron pica shumë të mira, staf miqësor

  • Milano 1 shkallĂ«zuar

Piceri Milano

Milano është një piceri me të dy anëtarë dhe mundësi për të ngrënë në vend. Këtu shërbehen pica, qebapë, falafel, hamburgerë dhe sallata të ndryshme.

NĂ« krye