fbpx

Kur ka mjaft dëborë, ka shumë shpate të ndryshme që janë perfekte për rrëshqitje në tokë ose gara me borë. Vish rroba të ngrohta, paketo çantën e shpinës me çokollatë të nxehtë dhe dil në vrapet me rrëshqitëse.

  • Rrëshqitës me dëborë drejtohet në zonën e banuar

Slättenbacken

Në lagjen "Slätten" në Hultsfred qendrore do të gjeni Slättenbacken, një kodër e vogël dhe e drejtë. Ekziston edhe një zonë Barbecue dhe ndriçim.

  • Njerëzit që shkojnë me sajë në Lejonbacken

Lejonbacken

Kodër e zgjatur që është mjaft e pjerrët. Këtu ka një zonë Barbecue dhe ndriçim. Kodra është e lehtë për tu arritur me makinë.

  • Pamja e rrëshqitjes drejtuar Hesjöbacken

Hesjöbacken

Hesjöbacken është një kodër mjaft e pjerrët e vendosur pak jashtë Målilla nga Hesjön. Parkimi i makinës është në dispozicion në fillim të kodrës. Zona e ndriçimit dhe Barbecue në dispozicion.

Në krye