fbpx

Vishni çizmet, paketoni një çantë dreke dhe një triko tepër të trashë dhe dilni në një nga shtigjet tona të bukura për shëtitje. Këtu mund të ecni në shtigje të buta me pamje të bukur nëpër pyje, fshatra dhe peisazhe bujqësore.


 • Çifti i ulur në shkëmbin prej guri me pamje nga pylli

Björnnässlingan

Björnnässlingan është një pyll i vërtetë magjik me pisha të vjetra që qëndrojnë rreth gurëve që janë të mbuluar me likene. Rezervati natyror i Björnnäset ndodhet në

 • §DSC03846 shkallëzuar

Stenleden

Në Järnforsen, ekziston një rrjet i tërë shtigjeve fantastike për shëtitje, të gjitha duke filluar pikërisht jashtë komunitetit. Në fillim nuk është

 • Pamja e Seancës së drerit të shkallëzuar

Gjurma e drerit

Në Hjortenleden ju ecni në rrugë me zhavorr të imët përmes peizazheve bujqësore dhe fshatrave, të përziera me shtigje më të vogla nëpër pyll. Ju

 • Hiking në gjurmët Järnforsen shkallëzuar

Lilla Järnforsenleden

Në Järnforsen, ekziston një rrjet i tërë shtigjeve fantastike për shëtitje, të gjitha duke filluar pikërisht jashtë komunitetit. Në fillim ka një zonë për Barbecue,

 • Pamje e Stora Hammarsjön kur ecni në shtigje alpine Hammarsjön përreth

Hammarsjön përreth

Rreth Hammarsjön shkon rreth Stora Hammarsjön dhe është i shkëlqyeshëm për një udhëtim ditor. Ju kryesisht ecni në një shteg të ngushtë përgjatë

 • Ecën vjeshta e korbit

Virserumsleden

Ju mund të filloni ecjen tuaj përmes rezervatit natyror Länsmansgårdsängen. Shtegu ju çon nëpër komunitetin e vjetër industrial Hjortöström dhe ju çon më tej

 • Hammarsjoleden shkallëzuar

Hammarsjöleden

Shtegu fillon në kopshtin Kalvkätte, i cili është një strukturë shumë e bukur në dalje nga autostrada 23 drejt qendrës Hultsfred. Parkoni makinën

 • Një person duke pushuar në një stol në një mal pranë një liqeni

Lönnebergaleden

Kjo shteg përshkon pjesën e sipërme të komunës Hultsfred dhe lidh Ostkustleden me Sevedeleden. Lönnebergaleden i përket rrjetit suedez të shtigjeve fushore dhe

 • IMG 20190615 084527 i shkallëzuar

Stora Järnforsenleden

Në Järnforsen, ekziston një rrjet i tërë shtigjeve fantastike për shëtitje, të gjitha duke filluar pikërisht jashtë komunitetit. Në fillim ka një zonë për Barbecue,

 • Hesjönrunt

Hesjön përreth

Një lak që pjesërisht kalon përgjatë liqenit. Ka dy tavolina kafeje me një çati pranë vilës MOK, një zonë banje dhe një dhomë zhveshjeje dhe një zonë Barbecue nga e vjetra

 • Të emiluar

Të emiluar

Emileden është mirë të fillohet nga Lönneberga hembygdsgård ose Mariannelunds dhe Hessleby hemgårdsgård, ku ka shumë mundësi parkimi. Ju zgjidhni përsëri

Në krye