fbpx

Dëshira për një zhytje në liqen? Përreth komunës sonë ka shumë vende të mrekullueshme për të zgjedhur. Rërë midis gishtërinjve ose bar i butë - këtu një zhytje ftohëse nuk është kurrë larg. Nëse ju dhe fëmijët preferoni të notoni në një pishinë të brendshme 27 gradë, atëherë pishina e Hagadal ia vlen të vizitohet!

  • PXL 20210618 073117310 i shkallëzuar

Banja e Virserum

Banja e Virserum është një objekt i vogël banje me një pishinë të nxehtë me përmasa 12,5 x 6 metra. Pishina ka një thellësi nga 0,9 në 1,5 metra.

  • Vendi i larjes së Hesjanit

Vendi i larjes së Hesjanit

Vid Hesjöns badplats finns utedass, handikapptoalett, skötrum. Grillplats, badplats med bryggor och hopptorn och beachvolleybollplan. Från parkeringen finns en anpassas väg ner till badplatsen där

  • IMG 20190809 104847 i shkallëzuar

Pellgu i notit

Pellgu i notit është një vend i vogël banje në mes të Järnforsen, rreth 150 m nga stacioni i karburantit. Zona e larjes ka një bankinë. Kjo është një zonë banje komunale dhe

  • Kaffeberget

Kaffeberget

Kaffeberget është e vendosur në një vendndodhje qendrore në jug të Virserum. Zona e larjes është kodrinore me rërë dhe bar. Ka dy motele, dhoma zhveshjeje, swings dhe

  • Verbadet

Verbadet

Cirka sex kilometer sydost om Vena ligger denna trevliga badplats med fina grönytor för aktiviteter. Det finns även omklädningsrum, grillplats, torrdass, gungor och bryggor

  • Kristinebergsbadet

Kristinebergsbadet

Mirë se vini në Kristinebergsbadet, këtu fëmijët mund të rrotullohen në lodrën "Kalle kula". Vend banje popullor dhe i vizituar në familjet me fëmijë të vegjël pasi është i cekët. Këtu janë

  • Vendi i larjes së Hulingen

Vendi i larjes së Hulingen

Vendi i larjes së Hulingen ndodhet në Hultsfred, në pjesën veriore të Hulingen. Pranë zonës së larjes është Camping Hultsfred. Këtu mund të blini gëlltitje më të thjeshtë. Në zonën në dispozicion

Në krye